
Επιθεώρηση στο Ολυμπιακό κέντρο ιππασίας
Στην περιοχή όπου πρόκειται να κατασκευαστεί το Ολυμπιακό κέντρο ιππασίας ξεναγήθηκε την Τρίτη πενταμελής αντιπροσωπεία της Διεθνούς Ομοσπονδίας του αθλήματος.
66
Στην περιοχή όπου πρόκειται να κατασκευαστεί το Ολυμπιακό κέντρο ιππασίας ξεναγήθηκε την Τρίτη πενταμελής αντιπροσωπεία της Διεθνούς Ομοσπονδίας του αθλήματος.
Επικεφαλής της αντιπροσωπείας ήταν η πρόεδρος της ομοσπονδίας Ντόνα Πιλάρ ντε Μπορντόν, η οποία συνοδευόταν από τον γενικό γραμματέα Μπο Χελάντερ και τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας, Φρέντυ Σερπιέρη.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα, το Ολυμπιακό κέντρο θα κατασκευαστεί στο Μαρκόπουλο Αττικής, στην περιοχή Μερέντα, σε μια έκταση 2.200 στρεμμάτων. «Είμαστε σε αρχικό στάδιο συζητήσεων με την Οργανωτική Επιτροπή. Αυτό που έχει σημασία είναι η επιτυχής διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων» δήλωσε η κ. Ντε Μπορντόν, εκφράζοντας παράλληλα την ικανοποίησή της για τα σχέδια που έχουν γίνει.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αποθέωση Γκουαρδιόλα για τον Σερκί: «Από τους πιο ταλαντούχους που έχω δει»
- Πειραιάς: Ανήλικοι πέταξαν κροτίδα μέσα σε λεωφορείο – Μία σύλληψη
- Ουκρανία και η Ρωσία αλληλοκατηγορούνται για πολλές παραβιάσεις της πασχαλινής κατάπαυσης του πυρός
- Tesla FSD: Πρώτη άδεια για «πλήρως αυτόνομη οδήγηση» σε ευρωπαϊκή χώρα
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [12.04 – 18.04.2026]
- Βατούτιν: «Έτοιμη να επιστρέψει στη Euroleague η ΤΣΣΚΑ, αλλά…»

