
Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε τη Λουγκάνο
Το πάθημα έγινε μάθημα και ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση να πάθει ό,τι και ο προπονητής της Ζαντάρ, που είδε στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκα την ήττα από την άγνωστη ελβετική Λουγκάνο. Την Πέμπτη στις 21:00 (ALPHA) το Περιστέρι υποδέχεται τη Λουγκάνο και έχοντας ήδη δύο νίκες στους ισάριθμους φετινούς του επίσημους αγώνες δεν σκοπεύει να χαλάσει το... σερί.
26
Το πάθημα έγινε μάθημα και ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση να πάθει ό,τι και ο προπονητής της Ζαντάρ, που είδε στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκα την ήττα από την άγνωστη ελβετική Λουγκάνο. Την Πέμπτη στις 21:00 (ALPHA) το Περιστέρι υποδέχεται τη Λουγκάνο και έχοντας ήδη δύο νίκες στους ισάριθμους φετινούς του επίσημους αγώνες δεν σκοπεύει να χαλάσει το… σερί.
«Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε τη Λουγκάνο. Έχει αυξήσει τη δυναμικότητά της με τους τέσσερις Αμερικανούς που διαθέτει. Η Ζαντάρ την υποτίμησε και το πλήρωσε. Δεν πρέπει και εμείς να κάνουμε το ίδιο» δήλωσε ο τεχνικός της ελληνικής ομάδας.
Όσο για τον τρόπο παιχνιδιού που θα ακολουθήσει το Περιστέρι, είπε: «Θα κάνουμε απλά το παιχνίδι μας. Αν το κάνουμε αυτό, δεν νομίζω να έχουμε πρόβλημα.»
Η Λουγκάνο είχε επικρατήσει εντός έδρας στην πρεμιέρα της Ζαντάρ με 75-74, ενώ το Περιστέρι είχε κάνει σπουδαία εκτός έδρας εμφάνιση κόντρα στην Εστουντιάντες, της οποίας επιβλήθηκε με 91-86.
Ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και αναμένεται να παρουσιάσει τη συνηθισμένη πεντάδα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η «Αντιγόνη» του Σοφοκλή σε σκηνοθεσία Θέμη Μουμουλίδη επιστρέφει το καλοκαίρι
- Σταμάτησαν οι διαπραγματεύσεις – Αποχώρησε ο Βανς από το Ισλαμαμπάντ – «Κάναμε την τελευταία μας προσφορά»
- Κόντρα Ερντογάν – Νετανιάχου με φόντο την εκεχειρία στο Ιράν
- Εύβοια: Φωτιά σε διαμέρισμα στο κέντρο της Χαλκίδας μετά την Ανάσταση
- H «short list» της Γιουβέντους για τερματοφύλακα: Πρώτος στόχος ο Άλισον, εναλλακτική ο Ντε Χέα
- Απαραίτητη η νέα μείωση των ασφαλιστικών εισφορών λέει η ΤτΕ




