
Ίωση ο Γεωργιάδης, πονοκέφαλο ο Μπάγεβιτς
Δεν έφταναν στον Ντούσαν Μπάγεβιτς οι τραυματισμοί των Αμπονσά και Ουντέζε στο φιλικό του ΠΑΟΚ με την Παρτιζάν Βελιγραδίου, προέκυψε τέσσερις ημέρες πριν από το ματς με την Ουντινέζε για το Κύπελλο UEFA πρόβλημα με το Γιώργο Γεωργιάδη.
57
Δεν έφταναν στον Ντούσαν Μπάγεβιτς οι τραυματισμοί των Αμπονσά και Ουντέζε στο φιλικό του ΠΑΟΚ με την Παρτιζάν Βελιγραδίου, προέκυψε τέσσερις ημέρες πριν από το ματς με την Ουντινέζε για το Κύπελλο UEFA πρόβλημα με το Γιώργο Γεωργιάδη.
Ο διεθνής ποδοσφαιριστής παρουσιάζει λοίμωξη του αναπνευστικού συστήματος και του χορηγήθηκε ισχυρή αντιβίωση, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η ίωση.
Το ιατρικό τιμ του «δικεφάλου του Βορρά» συνέστησε στον Έλληνα επιθετικό να μην προπονηθεί ούτε την Παρασκευή, αλλά ούτε και το Σάββατο και, όσον αφορά στη συμμετοχή του στο ματς με την Ουντινέζε, αυτό θα το αποφασίσει ο Μπάγεβιτς.
Εν τω μεταξύ, σαφή βελτίωση παρουσιάζει η κατάσταση της υγείας των Ουντέζε και Αμπονσά και, όπως όλα δείχνουν, θα δώσουν το «παρών» στο ματς με τους Ιταλούς.
Η αποστολή του ΠΑΟΚ φεύγει στις 10:00π.μ. της Κυριακής με πτήση τσάρτερ για το Ούντινε, για τον αγώνα με την Ουντινέζε, που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τρίτη στην ιταλική πόλη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ουκρανία και η Ρωσία αλληλοκατηγορούνται για πολλές παραβιάσεις της πασχαλινής κατάπαυσης του πυρός
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [12.04 – 18.04.2026]
- Βατούτιν: «Έτοιμη να επιστρέψει στη Euroleague η ΤΣΣΚΑ, αλλά…»
- Κρήτη: Συναγερμός στο Ρέθυμνο – 10χρονος έπεσε σε πηγάδι
- Τα «έξυπνα» μηνύματα που αδειάζουν λογαριασμούς – Το phishing και τι πρέπει να προσέχουν οι πολίτες
- Αλλαγές στο Ε3 για ελεύθερους επαγγελματίες – Η παγίδα με τις αποδείξεις και οι νέοι κωδικοί


