57

Ο Αντρέας Μπρέμε θα είναι, όπως όλα δείχνουν, ο αντικαταστάτης του Ότο Ρεχάγκελ στον πάγκο της Καϊζερσλάουτερν, αντιπάλου του Ηρακλή στη δεύτερη φάση του Κυπέλλου UEFA.

Ο 39χρονος πρώην διεθνής ποδοσφαιρστής, που έγινε ευρύτερα γνωστός με το εύστοχο πέναλτι που σημείωσε στο Μουντιάλ του 1990 και με το οποίο η Γερμανία κατέκτησε το τρόπαιο με αντίπαλο την Αργεντινή, έχει συμφωνήσει σε όλα με τους ιθύνοντες της Καϊζερσλάουτερν και αναμένεται την Παρασκευή να ανακοινωθεί η συμφωνία.


Βοηθός του Μπρέμε στα πρώτα του βήματα στην προπονητική θα είναι και ο μέχρι πρότινος βοηθός του Ρεχάγκελ, Ράινχαρντ Στουμπφ.


Αξίζει να αναφερθεί ότι η διοίκηση της Καϊζερσλάουτερν δεν είχε πρώτο στη λίστα των προπονητών τον Αντρέας Μπρέμε αλλά τον Κλάους Τοπμέλερ, τον τεχνικό της Σααμπρίγκεν, ομάδας της Β κατηγορίας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Reuters