
Κακή εμφάνιση και 15η θέση για την Ελλάδα στα 4×200μ. ελεύθερο
Tην όγδοη θέση στη σειρά της και τη 15η συνολικά κατέκτησε η ελληνική ομάδα στα 4x200μ. ελεύθερο με χρόνο 7:35.77, περίπου τρία δευτερόλεπτα δηλαδή πάνω από το χρόνο τους 7:32.62, με αποτέλεσμα να αποκλειστούν από τον τελικό του αγωνίσματος που διεξάγεται την Τετάρτη.
26
Tην όγδοη θέση στη σειρά της και τη 15η συνολικά κατέκτησε η ελληνική ομάδα στα 4×200μ. ελεύθερο με χρόνο 7:35.77, περίπου τρία δευτερόλεπτα δηλαδή πάνω από το χρόνο τους 7:32.62, με αποτέλεσμα να αποκλειστούν από τον τελικό του αγωνίσματος που διεξάγεται την Τετάρτη.
Ο στόχος που είχαν θέσει οι Οικονόμου, Μαγγανάς, Μπιτσάκης και Γιαννιώτης δεν επιτεύχθηκε, καθώς, όπως δήλωσαν οι Ελληνες αθλητές, η κούραση ήταν μεγάλη. «Μπορεί να μην κάναμε καλό χρόνο, είμαστε όμως ικανοποιημένοι και μόνο από την παρουσία μας στο Σίδνεϊ, αφού η πρόκριση έγινε βάσει χρόνου και κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι ελληνική ομάδα θα έδινε το παρών εδώ. Παρ όλα αυτά πιστεύουμε ότι ένας χρόνος 7:30.00 είναι εφικτός και θα γίνει στο σύντομο μέλλον» είπαν οι Ελληνες αθλητές.
Οι Αυστραλοί έκαναν τον καλύτερο χρόνο των προκριματικών με 7:14.27, πολύ μακριά βέβαια από το παγκόσμιο ρεκόρ που κατέχει η πρώτη ομάδα τους, καθώς στο Σίδνεϊ αγωνίζεται η δεύτερη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- The Waterboys: Λυρισμός και έκσταση στον Λόφο της Σάνης
- Καρυστιανού: Στα ρηχά και χωρίς συγκεκριμένες θέσεις στα σοβαρά θέματα
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τετάρτης
- Αχαρνές: Σε σοβαρή κατάσταση 3χρονη που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο
- Αποφόρτιση τώρα: Τα «μυστικά» για πραγματική χαλάρωση
- Στις ΗΠΑ το 40% των συνταγών για φάρμακα – Επιπλέον 1% του ΑΕΠ χρειάζεται η Ευρώπη





