
Εκπλήξεις στην premier league
Οι αγώνες της Τρίτης για τη δεύτερη μέρα της premier league επιφύλασσαν αρκετές εκπλήξεις. Η Μπράντφορντ καθάρισε με 2-0 την Τσέλσι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποχρεώθηκε σε ισοπαλία 1-1 από τη φρέσκια στην κατηγορία Ιπσουιτς.
75
Οι αγώνες της Τρίτης για τη δεύτερη μέρα της premier league επιφύλασσαν αρκετές εκπλήξεις. Η Μπράντφορντ καθάρισε με 2-0 την Τσέλσι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποχρεώθηκε σε ισοπαλία 1-1 από τη φρέσκια στην κατηγορία Ιπσουιτς.
Ο τεχνικός της Τσέλσι, Τζιανλούκα Βιάλι, δεν μπορούσε να το πιστέψει ότι οι παίκτες του κατάφεραν να χάσουν με… κατεβασμένα τα χέρια. Η απόδοσή μας ήταν άσχημη και με πληγώνει να βλέπω την ομάδα μου να παίζει με αυτό τον τρόπο. Πρέπει οι παίκτες να καταλάβουν ότι χρειάζονται να αγωνίζονται με πάθος σε όλα τα ματς και η ήττα αυτή να μας γίνει μάθημα.
Αλλωστε, οι μικρές ομάδες έχουν γίνει ο εφιάλτης της Τσέλσι, η οποία ουσιαστικά έχασε το πρωτάθλημα την περασμένη περίοδο, αφήνοντας βαθμούς σε παιχνίδια που θεωρητικά τουλάχιστον ήταν του χεριού της.
Τα γκολ που έδωσαν τη νίκη στην Μπράντφορντ σημείωσαν ο Ντιν Γουίντας στο 24 και ο Μπενίτο Καρμπόνε στο 74.
Η ψυχρολουσία για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήλθε μόλις το 6 της αναμέτρησης με τη νεοφώτιστη στην κατηγορία Ιπσουιτς, όταν ο Φάμπιαν Γουίλνις έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των μπέμπηδων. Το καλύτερο που μπόρεσαν να κάνουν οι παίκτες του Αλεξ Φέργκιουσον ήταν να ισοφαρίσουν στο 39 με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ.
Ισόπαλη ήλθε και η άλλη αναμέτρηση της Τρίτης ανάμεσα στη Μίντλεσμπρο και την Τότεναμ. Οι πετεινοί προηγήθηκαν στο 41 με τον Οϊβιντ Λεόναρντσεν και η Μίντλεσμπρο ισοφάρισε στο 59 με τον Μαρκ Σάμερσμπελ.
H αγωνιστική ολοκληρώνεται σήμερα με πέντε αναμετρήσεις:
Εβερτον – Τσάρλτον
Μάντσεστερ Σίτι – Σάντερλαντ
Νιούκαστλ – Ντέρμπι
Σουθάμπτον – Κόβεντρι
Γουέστ Χαμ – Λέστερ
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Λίβανος: Η Τουρκία «καταδικάζει σθεναρά» τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς
- Λίβανος: Η κυβέρνηση Μελόνι καταδικάζει τους ισραηλινούς πυροβολισμούς κατά της UNIFIL
- Κύπρος: Νέο διοικητή της ΟΥΝΦΙΚΥΠ διόρισε ο Αντόνιο Γκουτέρες
- Λίβανος: «Αγανάκτηση για τους θανάτους και τις καταστροφές» που προκάλεσε το Ισραήλ
- Ο Τραμπ θέλει να τιμωρήσει χώρες του ΝΑΤΟ που δεν βοήθησαν – Με επιπλέον στρατεύματα θα επιβραβεύσει τις άλλες, όπως η Ελλάδα
- Ιράν: «Αναγκαία προϋπόθεση» να επεκταθεί στον Λίβανο η εκεχειρία, δηλώνει ο Μακρόν


