
Μία ακόμα νίκη για την Πολόνια
Δεύτερη νίκη της Πολόνια Βαρσοβίας στο πρωτάθλημα της Πολωνίας. Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Champions League, σε αγώνα για την 4η αγωνιστική της διοργάνωσης, επικράτησε με 3-1 της Σλασκ Βρότσλαβ.
26
Δεύτερη νίκη της Πολόνια Βαρσοβίας στο πρωτάθλημα της Πολωνίας. Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Champions League, σε αγώνα για την 4η αγωνιστική της διοργάνωσης, επικράτησε με 3-1 της Σλασκ Βρότσλαβ.
Τα τέρματα της κατόχου του τίτλου πέτυχαν οι Μπονκ (37), Βιετσέτσκι (70) και Μιλάνσκι (90- αυτογκόλ), ενώ για τη Σλασκ σκόραρε ο Ναζάρουκ (46).
Η Πολόνια, που θα αντιμετωπίσει τους πράσινους στις 23 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ, στη ρεβάνς του 2-2 της περασμένης Τετάρτης στο Πλοτσκ ανέβηκε στην πέμπτη θέση της κατάταξης με 7 βαθμούς, τρεις λιγότερους από τις πρωτοπόρους Βίσλα Κρακοβίας, Πογκόν Στετίνου και Λέγκια Βαρσοβίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Προσοχή! Ανακαλείται παρτίδα βρεφικού γάλακτος – Ποιος ο λόγος
- Super League 2: Οδυνηρή ήττα για την Καβάλα (2-0) – Νίκες παραμονής για Νέστο (0-2) και ΠΑΟΚ Β’
- Αστυνομική επιχείρηση σε οικισμό στη Φυλή – Συνελήφθησαν 20 άτομα, ξηλώθηκαν καλώδια μήκους 2χλμ για ρευματοκλοπή
- Σύνδρομο Ευερέθιστου Εντέρου: Μια διαταραχή με πολλαπλά συμπτώματα
- Χανιά: Συνελήφθη καθηγητής μουσικής για σεξουαλική κακοποίηση 14χρονης
- Κύκλωμα διακινούσε ναρκωτικά στο κέντρο της Αθήνας – Κατασχέθηκαν 164 κιλά κάνναβης
