
Ετοιμο το Μποντάι μπιτς για να υποδεχτεί τις… Καραντάσιου – Σφυρή
Aπούσες θα είναι οι Βάσω Καραντάσιου και Εφη Σφυρή από το τελευταίο τουρνουά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ, που τίθεται στη διαδικασία πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ.
26
Aπούσες θα είναι οι Βάσω Καραντάσιου και Εφη Σφυρή από το τελευταίο τουρνουά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ, που τίθεται στη διαδικασία πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ.
Το ελληνικό δίδυμο, έχοντας ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός, προτίμησε να μη διακινδυνεύσει την παρουσία της Εφης Σφυρή, που δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό της, ούτε να φορτώσει με… κούραση το ήδη βεβαρημένο πρόγραμμα της Βάσω Καραντάσιου (στην περίπτωση που πήγαινε έχοντας ζευγάρι μία εκ των Θεοδώρου – Κουτρουμανίδου).
Ετσι, παρά το γεγονός ότι στις 15 Αυγούστου θα ανακοινωθούν επίσημα οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ, η Ελλάδα μπορεί να πανηγυρίζει από τώρα για μία ακόμα εκπροσώπησή της σε ένα άθλημα που μάλιστα θα είναι και η πρώτη στην ιστορία της χώρας.
Το Μποντάι μπιτς θα είναι η τοποθεσία που θα φιλοξενήσει το Ολυμπιακό τουρνουά του μπιτς βόλεϊ και, σύμφωνα με σημερινές πληροφορίες, παρά τα προβλήματα που προέκυψαν κατά καιρούς από τους κατοίκους του προαστίου του Σίδνεϊ -και… όχι μόνο- είναι έτοιμο για να υποδεχτεί τους κορυφαίους αθλητές και αθλήτριες της άμμου στις 16 Σεπτεμβρίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Super League 2: Οδυνηρή ήττα για την Καβάλα (2-0) – Νίκες παραμονής για Νέστο (0-2) και ΠΑΟΚ Β’
- Αστυνομική επιχείρηση σε οικισμό στη Φυλή – Συνελήφθησαν 20 άτομα, ξηλώθηκαν καλώδια μήκους 2χλμ για ρευματοκλοπή
- Σύνδρομο Ευερέθιστου Εντέρου: Μια διαταραχή με πολλαπλά συμπτώματα
- Χανιά: Συνελήφθη καθηγητής μουσικής για σεξουαλική κακοποίηση 14χρονης
- Κύκλωμα διακινούσε ναρκωτικά στο κέντρο της Αθήνας – Κατασχέθηκαν 164 κιλά κάνναβης
- Μαγνητική θεραπεία υπόσχεται θεαματικά αποτελέσματα στη μετατραυματική διαταραχή
