63

Γύρω γύρω όλοι και στη μέση ο Ζλάτκο Ζάχοβιτς! Ο Σλοβένος άσος που ανήκει στον Ολυμπιακό άγεται και φέρεται σε διάφορες ευρωπαϊκές ομάδες από τον Τύπο της Σλοβενίας, με τελευταία ομάδα που έχει επιδείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Ετσι τουλάχιστον αναγράφουν οι εφημερίδες στην πατρίδα του Ζάχοβιτς που μαζί με το Γιουγκοσλάβο Σάβο Μιλόσεβιτς βρίσκονται στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ στο EURO 2000, με τρία γκολ σε δύο αγώνες.

Το σλοβενικό Teletext, μάλιστα, ενημερώνει ότι ο Ζάχοβιτς θα υπογράψει συμβόλαιο στους μπέμπηδες την Τρίτη.


Την ίδια ώρα, ο τουρκικός Τύπος κάνει λόγο για προσφορά πέντε δισεκατομμυρίων δραχμών από την Μπεσίκτας στον Ολυμπιακό για να παραχωρήσει τον παίκτη. Οι αποδοχές του Σλοβένου θα ανέρχονται σε ένα δισεκατομμύριο ετησίως για συμβόλαιο τεσσάρων ετών.


Ο ίδιος ο Ζάχοβιτς, ωστόσο, τόνισε ότι δεν γνωρίζει τίποτα από όλα όσα αναφέρονται από τον Τύπο, παραπέμποντας στο μάνατζέρ του.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ