52

Σύγχρονο, ευχάριστο και έξυπνο θα μπορούσε κανείς να χαρακτηρίσει το νέο βιβλίο Καριέρα, Σεξ ή το μωρό; που κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Εμπειρία Εκδοτική.

Το τρίπτυχο προβληματισμού της γυναίκας του σήμερα παρουσιάζεται μέσα από τη μοντέρνα γραφή της Μάρτε Κόρμαν, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία στη Γερμανία.


Η πάλη του γυναικείου φύλου να αποδείξει την ικανότητά του στον επαγγελματικό στίβο και παράλληλα τη διατήρηση του αισθησιασμού, όταν και όσο πρέπει, σε συνδυασμό με τη μητρότητα, εν ονόματι της οποίας μπορεί και να θυσιαστούν πολλοί κόποι, είναι θέματα που αγγίζουν κάθε γυναίκα.


Το βιβλίο αρχίζει με τη διεκδίκηση κάποιας σημαντικής θέσης από μία δημοσιογράφο, τη Μαρλέν. Η συμπόρευσή της με τις άλλες δύο ηρωίδες του βιβλίου (Μπάρμπαρα και Ελα) καταγράφεται στο μυθιστόρημα, που αυτήν τη στιγμή διασκευάζεται σε σενάριο κινηματογραφικής ταινίας.


Η μετάφραση του βιβλίου έγινε από τις Πόλα και Νάντη Φίλια.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ