
Ο Κρεάνκα στο Σίδνεϊ
Ο αθλητής Καλίν Κρεάνκα θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον τελικό των πρωταθλημάτων πινγκ πονγκ που θα πραγματοποιηθεί στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας.
47
Ο αθλητής Καλίν Κρεάνκα θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον τελικό των πρωταθλημάτων πινγκ πονγκ που θα πραγματοποιηθεί στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας.
Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 16 Ιανουαρίου και συμμετέχουν οι 15 πρώτοι αθλητές της παγκόσμιας κατάταξης, καθώς και ένας από τη διοργανώτρια χώρα.
Στη συνέχεια, ο Καλίν Κρεάνκα θα ενσωματωθεί στην εθνική μας ομάδα του πινγκ πονγκ που προετοιμάζεται για το παγκόσμιο πρωτάθλημα, που θα διεξαχθεί στη Σιγκαπούρη από 19 – 26 Φεβρουαρίου.
ΜΠΕ
- Δραματική εξέλιξη με τον Μιρτσέα Λουτσέσκου
- Τι λείπει από τα αποχαρακτηρισμένα έγγραφα της ΚΥΠ (και γιατί);
- Νέα Αριστερά: Θεσμικός κατήφορος Άδωνι για σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ
- Τσουκαλάς: Πάλι «λαγός» του Μητσοτάκη ο Γεωργιάδης – Επιτίθεται στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία απροκάλυπτα
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Στη Βουλή η δικογραφία για Αθανασίου και Χατζηβασιλείου – Ηθική αυτουργία σε παράβαση καθήκοντος το αδίκημα
- Δήμητρης Κόκοτας: Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του μετά από 2 χρόνια νοσηλείας




