
Μεγαλώνει συνεχώς η αγορά των υπολογιστών χειρός
Σύμφωνα με την τελευταία έρευνα της International Data Corp., η δημοτικότητα των υπολογιστών παλάμης αυξάνεται καθημερινά. Ο αριθμός των συσκευών που θα κυκλοφορούν στην αγορά αναμένεται να τριπλασιαστεί μέσα στην επόμενη τριετία.
40
Σύμφωνα με την τελευταία έρευνα της International Data Corp., η δημοτικότητα των υπολογιστών παλάμης αυξάνεται καθημερινά. Ο αριθμός των συσκευών που θα κυκλοφορούν στην αγορά αναμένεται να τριπλασιαστεί μέσα στην επόμενη τριετία.
Τόσο η ευκολία που παρέχουν οι σύγχρονες συσκευές όσο και το γεγονός ότι οι κατασκευάστριες εταιρείες αναβαθμίζουν συνεχώς τα μοντέλα τους οδηγούν ολοένα και μεγαλύτερο αριθμό καταναλωτών στην αγορά τους.
Σήμερα, οι πωλήσεις των φορητών υπολογιστικών συσκευών ανέρχονται στον αριθμό των 5,4 εκατομμυρίων ετησίως. Κατά το 2003, ο αριθμός αυτός υπολογίζεται ότι θα αγγίξει τα 19 εκατομμύρια.
Τη βασιλική θέση στη συγκεκριμένη αγορά έχει η Palm Computing (η οποία βρίσκεται πλέον υπό την κατοχή της 3Com), με μερίδιο 70,4% της αγοράς στις ΗΠΑ και 79,1% στον υπόλοιπο κόσμο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιράν: «Γιατί η κατάπαυση του πυρός είναι καταδικασμένη»
- Μαρούσι: Κακοποιός μαχαίρωσε ανήλικο στην προσπάθειά του να τον ληστέψει
- Στενά του Ορμούζ: Το Ιράν ανακοινώνει εναλλακτικές διαδρομές, επικαλούμενο κίνδυνο «ναρκών»
- Μετανάστες: Η Κομισιόν απαντά σε ερώτηση ευρωβουλευτών για το ναυάγιο στη Χίο
- Ρωσία: Ενας άμαχος νεκρός σε επιδρομή drones της Ουκρανίας
- Γάζα: 4 νεκροί, ανάμεσά τους δημοσιογράφος του Al Jazeera, από ισραηλινά πλήγματα


