47

Ο Μίμης Ανδρουλάκης παρουσίασε σε κατάμεστο εστιατόριο την Τετάρτη το μεσημέρι το νέο του βιβλίο με τίτλο Μν, που κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Καστανιώτη.

Ο συγγραφέας είναι γνωστός για την πολιτική του παρουσία, τη συγγραφική του δραστηριότητα και τη ραδιοφωνική του ενασχόληση.


Στο νέο του βιβλίο παρουσιάζει τις πολλαπλές εμπειρίες του με τις Μν γυναίκες που γνώρισε, συνευρέθη, συνομίλησε, επέπληξε, πόνεσε, έκανε ακόμη και έρωτα μέσα από το Internet.


Στην παρουσίαση, ο οικοδεσπότης δεν έκανε καμία δήλωση, ως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις. Περιφέρθηκε σε όλα σχεδόν τα πηγαδάκια και συνομίλησε με φίλους και γνωστούς.


Στην εκδήλωση παρέστησαν εκπρόσωποι του πολιτικού, του ακαδημαϊκού, του θεατρικού κόσμου και της δημοσιογραφίας. Ενδεικτικά αναφέρουμε το Νίκο Κούνδουρο, το Διονύση Σαββόπουλο, το Γιώργο Γραμματικάκη (από το χώρο του πολιτισμού και της επιστήμης) και το Νίκο Κωνσταντόπουλο με τον Κώστα Λαλιώτη (από το χώρο της πολιτικής).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ