26

Συνεχίζεται η προετοιμασία της ελληνικής ομάδας στην Κύπρο υπό το βλέμμα του ομοσπονδιακού τεχνικού, Χρήστου Ιακώβου. Ο Βαλέριος Λεωνίδης αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο και η συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα θεωρείται αμφίβολη, αν και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

Ενοχλήσεις στη μέση έχει και ο Κάχι Κακιασβίλι, που όμως θα αγωνιστεί κανονικά και θεωρείται φαβορί για την πρώτη θέση του βάθρου στα 94 κιλά.


Ο Πύρρος Δήμας πάντως, όπως είναι γνωστό, θα δώσει κανονικά το παρών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στις 21 – 28 Νοεμβρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στην Αθήνα. Ο Δήμας κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό στον ώμο που τον ταλαιπωρούσε όλο αυτό το διάστημα και υπόσχεται νέα μετάλλια στη διοργάνωση που πλησιάζει.


Η εθνική ομάδα που θα λάβει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα αποτελείται από τους: Λεωνίδα Σαμπάνη, Βαλέριο Λεωνίδη, Γιώργο Τζελίλη, Βίκτωρα Μήτρου, Πύρρο Δήμα, Χρήστο Σπύρου, Κάχι Καχιασβίλι, Λεωνίδα Κόκκα και Κώστα Γκαρίπη.


Τέλος, ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Τα εισιτήρια κοστίζουν για κάθε ημέρα 2.000 δρχ. στο κάτω διάζωμα και 1.000 στο άνω διάζωμα. Στην πλατεία Κοραή στον Πειραιά και στην παλτεία Ομονοίας, υπάρχουν ήδη δύο περίπτερα πώλησης εισιτηρίων.

(Μακεδονικό πρακτορείο Ειδήσεων)

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ