Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Origin»: Ο ήρωας του Νταν Μπράουν, Ρόμπερτ Λάνγκντον, επιστρέφει

«Origin»: Ο ήρωας του Νταν Μπράουν, Ρόμπερτ Λάνγκντον, επιστρέφει

...

Επιμέλεια: Τζωρτζίνα Ντούτση

O αγαπημένος ήρωας του πολυδιαβασμένου αμερικανού συγγραφέα Νταν Μπράουν, ο καθηγητής συμβολογίας του Χάρβαρντ, Ρόμπερτ Λάνγκντον, είναι έτοιμος να φορέσει ξανά το ζιβάγκο και το τουίντ σακάκι του και να μπλεχτεί σε επικίνδυνες θεωρίες συνωμοσίας, λύνοντας ακόμα ένα γρίφο στο νέο μυθιστόρημα μυστηρίου, με τίτλο Origin.

Το νέο βιβλίο του Νταν Μπράουν θα κυκλοφορήσει στις 26 Σεπτεμβρίου του 2017, αποτελώντας την πέμπτη κατά σειρά ιστορία με πρωταγωνιστή τον καθηγητή Ρόμπερτ Λάνγκντον. Να θυμίσουμε ότι οι προηγούμενες τέσσερις ήταν οι Κώδικας Ντα Βίντσι, Άγγελοι και Δαίμονες, Το χαμένο σύμβολο και Inferno.

Ο συγγραφέας των Νο1 bestsellers, με χιλιάδες φαν ανά τον κόσμο, επιστρέφει στη γνωστή συνταγή που κάνουν τα βιβλία του ανάρπαστα, υφαίνοντας με τον ξεχωριστό και μοναδικό του τρόπο έναν ιστό από κώδικες, με καταιγιστική πλοκή στην οποία εμπλέκεται επιστήμη, η θρησκεία, η ιστορία, την τέχνη και η αρχιτεκτονική!

Έτσι, το Origin και ο Νταν Μπράουν έρχονται να συμπληρώσουν το καρέ των megasellers, μετά τις νέες κυκλοφορίες βιβλίων των Ε.Λ. Τζέιμς, Χάρπερ Λι και Τζ.Κ. Ρόουλινγκ, κατά τη διάρκεια του τελευταίου έτους.

Αξίζει να σημειωθεί ακόμα ότι η ευχάριστη είδηση της κυκλοφορίας του νέου βιβλίου, για τους φαν του Νταν Μπράουν, έρχεται λίγο πριν την πρεμιέρα της κινηματογραφικής μεταφοράς του Inferno με πρωταγωνιστή τον Τομ Χανκς στο ρόλο του Ρόμπερτ Λάνγκντον. Η ταινία θα κυκλοφορήσει στη χώρα μας στις 13 Οκτωβρίου από τη Feelgood.

Λίγα λόγια για το συγγραφέα
Ο Νταν Μπράουν, ένας από τους πλέον πολυδιαβασμένους συγγραφείς παγκοσμίως, γεννήθηκε το 1964 στο Νιου Χάμσαϊρ των ΗΠΑ. Εκτός από τον περίφημο Κώδικα Ντα Βίντσι, έχει γράψει άλλα τρία μυθιστορήματα, Το χαμένο σύμβολο, Άγγελοι και Δαίμονες και Inferno, στα οποία κεντρικός πρωταγωνιστής είναι ο καθηγητής του Χάρβαρντ, Ρόμπερτ Λάνγκντον. Επίσης έχει γράψει τα θρίλερ Αρκτική Παγίδα και Ψηφιακό Οχυρό. Τα βιβλία του έχουν μεταφραστεί σε 52 γλώσσες και έχουν πουλήσει περισσότερα από 200 εκατομμύρια αντίτυπα. Σήμερα, ο Νταν Μπράουν ζει στη Νέα Αγγλία με τη σύζυγό του.

entertainment.in.gr

Sports in

Κοβάσεβιτς: «Κανονικά στην Τουρκία η ρεβάνς με τη Φενέρ, δεν ανησυχούμε για την ασφάλεια»

Όσα είπε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς για τη ρεβάνς με τη Φενέρμπαχτσε και την ασφάλεια στην Τουρκία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024