Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Athens Flying Week 2015: Κερδίστε προσκλήσεις για το 2ήμερο air-show στο Τατόι

Athens Flying Week 2015: Κερδίστε προσκλήσεις για το 2ήμερο air-show στο Τατόι

Το μεγαλύτερο αεροπορικό event στην Ελλάδα επιστρέφει για τέταρτη συνεχή χρονιά, με ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα αεροπορικών επιδείξεων που κόβουν την ανάσα και ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη. Η Διεθνής Αεροπορική Επίδειξη Athens Flying Week – International Airshow 2015 θα διεξαχθεί φέτος από 7 έως 13 Σεπτεμβρίου 2015 στο Φάληρο και στο Τατόι και για ακόμη […]

Το μεγαλύτερο αεροπορικό event στην Ελλάδα επιστρέφει για τέταρτη συνεχή χρονιά, με ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα αεροπορικών επιδείξεων που κόβουν την ανάσα και ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη.

Η Διεθνής Αεροπορική Επίδειξη Athens Flying Week – International Airshow 2015 θα διεξαχθεί φέτος από 7 έως 13 Σεπτεμβρίου 2015 στο Φάληρο και στο Τατόι και για ακόμη μια φορά, εντυπωσιακά αεροπλάνα και μερικοί από τους καλύτερους πιλότους θα βρεθούν στον αθηναϊκό ουρανό πραγματοποιώντας μοναδικά ακροβατικά.

Το Αthens Flying Week μας πρωτοσυστήθηκε το 2012, ενώ μέχρι σήμερα, πάνω από 200.000 θεατές έχουν παρακολουθήσει την εντυπωσιακή αυτή εκδήλωση. Μάλιστα, περισσότερες από 30 διεθνείς αεροπορικές ομάδες και παγκοσμίου φήμης πρωταθλητές έχουν δώσει το παρών στους ελληνικούς αιθέρες, προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα.

Συμπληρώστε τη φόρμα και κερδίστε διπλές προσκλήσεις για το διήμερο αεροπορικών επιδείξεων στην Αεροπορική Βάση του Τατοΐου. Οι προσκλήσεις ισχύουν για την ελεύθερη είσοδό σας στο χώρο, το Σάββατο 12 ή την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015. Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν με e-mail.

Οι εκδηλώσεις της AFW 2015 ξεκινούν την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου με το Θεματικό Συνέδριο Aviation Development Conference #4 στο ξενοδοχείο Grande Bretagne, από τις 09:30 έως τις 15.00 όπου θα παρευρεθούν σημαίνουσες προσωπικότητες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ενισχύοντας έτσι το διεθνές προφίλ του (είσοδος ελεύθερη).

Η αυλαία των πτητικών επιδείξεων θα ανοίξει και φέτος με το καθιερωμένο Faliro Pre-Show, την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου στην παραλία Φλοίσβου του Παλαιού Φαλήρου. Το βλέμμα αναμένεται να στραφεί στον ουρανό στις 6 το απόγευμα, ενώ η είσοδος είναι ελεύθερη για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν τους πιλότους επί το έργον.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, την παράσταση αναμένεται να κλέψει το διήμερο αεροπορικών επιδείξεων (12-13 Σεπτεμβρίου) στην Αεροπορική Βάση του Τατοΐου, όπου μερικοί από τους καλύτερους πιλότους και τα εμπειρότερα σμήνη θα σκίσουν και πάλι τους ελληνικούς αιθέρες.

Στον αθηναϊκό ουρανό το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει μια πλειάδα διεθνών συμμετοχών, μεταξύ των οποίων η Demo-team της Πολωνικής Αεροπορίας με MiG – 29 Fulcrum, η Πολεμική μας Αεροπορία με τις demo-team «Ζευς» με F-16 Blk 52+ και «Δαίδαλος» με T-6 TEXAN, Μ-2000-5, F-4 Phantom, PZL-18 και T-41. Ταυτόχρονα, θα συμμετάσχουν η ομάδα επιδείξεων της Βελγικής Αεροπορίας, επίσης με F-16, και παγκόσμιοι πρωταθλητές όπως ο Jurgis Kairys – Vostok, ο Luca Bertossio – Red Bull Solo Glider | CITIZEN Watches co., ο Mikael Bregeot – Breitling, ο Johan Gustafsson, οι Pemperton Aerosports, με τη Melissa στο Edge 540 αεροσκάφος και τον Rex με Wingsuit και οι George Papagiannis – Power Box / Desert Aircraft GR και Andi και Tim Schaerer – Red Bull με τηλεκατευθυνόμενο.

Επίσης, οι θεατές θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τα περίφημα σμήνη των Blue Circe, Wefly! Team, Orlik και Hawks of Romania, αεροσκάφη vintage FI-156 STORC και BUCKER 131 της Athenian Aviators Collection, καθώς και ελικόπτερα των Ververelis και Superior Air. Ταυτόχρονα, η Αεροπορία Στρατού θα πετάξει με επιθετικά ελικόπτερα Apache και το Πολεμικό Ναυτικό με τα Sea Hawk και Augusta Bell. Η Aegean Airlines θα είναι εκεί με ένα Air Bus 320 και η Olympic Air με ένα Bombardier Q-400. Τέλος, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, θα φιλοξενηθεί ο μοναδικός εξομοιωτής πτήσεων μαχητικών αεροσκαφών Lockheed Martin Simulator F-16V.

Αξίζει να σημειωθεί πως τη διοργάνωση θα πλαισιώνουν ακόμα αεραθλητικές δραστηριότητες (πτήσεις ανεμοπτέρων, τηλεκατευθυνόμενα αερομοντέλα, πτώσεις αλεξιπτωτιστών ακριβείας -Skydivers Romania- και άλλα αεροπορικά δρώμενα), στατική έκθεση αεροσκαφών, εμπορικό πάρκο με παιδική χαρά, κ.α.

Οι αεροπορικές επιδείξεις στο αεροδρόμιο του Τατοΐου θα ξεκινήσουν στις 10 το πρωί (Σάββατο και Κυριακή) και θα διαρκέσουν έως τις 18.30.

Εισιτήρια μπορείτε να αγοράσετε ανάλογα με τη ζώνη που θα επιλέξετε. Το κόστος των εισιτήριων ξεκινά από τα 4 ευρώ. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στο Viva.gr.

Προπώληση εισιτηρίων: viva.gr, Ιανός, Reload Stores, καταστήματα Public, καταστήματα Παπασωτηρίου, Media Markt, Seven Spots, 11876
Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Athens Flying Week

entertainment.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024