Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Υποδοχή με σανό και κάρβουνο σε Φάμελλο στην Μεγαλόπολη

Υποδοχή με σανό και κάρβουνο σε Φάμελλο στην Μεγαλόπολη

Εργαζόμενοι της ΔΕΗ περίμεναν τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος με άγριες διαθέσεις, με την κοινωνία να είναι εξαγριωμένη με την πώληση των μονάδων της ΔΕΗ

«Θερμή» ήταν η υποδοχή που περίμενε τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος, Σωκράτη Φάμελλο, στη Μεγαλόπολη.

Συγκεκριμένα, εργαζόμενοι της ΔΕΗ περίμεναν τον κ. Φάμελλο με άγριες διαθέσεις και μεταξύ άλλων του ζήτησαν δια αντιπροσωπείας να φύγει από την πόλη τους, αυτή τη φορά όχι διαμαρτυρόμενοι για το Σκοπιανό -όπως έχουν συνηθίσει τις τελευταίες ημέρες κυβερνητικά στελέχη- αλλά γιατί η κοινωνία είναι εξαγριωμένη με την πώληση των μονάδων της ΔΕΗ.

Οι εργαζόμενοι φώναζαν συνθήματα, όπως «Τσίπρα – Σταθάκη ακούστε το καλά, το ξεπούλημα σας, θα μείνει στα χαρτιά» και «Πουλάτε, πουλάτε, στη φυλακή θα πάτε».

Όπως μεταδίδουν μάλιστα και τα τοπικά ΜΜΕ, στην είσοδο του δημαρχείου Μεγαλόπολης οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ είχαν ρίξει σανό και κάρβουνο, ενώ σε σύντομη ομιλία που είχαν μαζί του στην αίθουσα όπου θα λάμβανε χώρα η συνάντηση, του τόνισαν πως δεν υπάρχει κάτι να συζητηθεί, καθώς το ξεπούλημα δεν είναι αποδεκτή πρόταση γι’ αυτούς.

«Στη Μεγαλόπολη ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν πρώτο κόμμα» αλλά εσείς προχωρήσατε στο ξεπούλημα της ΔΕΗ. Οι εργαζόμενοι είναι στα κάγκελα» του είπαν χαρακτηριστικά και του ζήτησαν να αποχωρήσει ειρηνικά από την πόλη.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, ο αναπληρωτής υπουργός παρέμεινε για αρκετή ώρα μέσα στο δημαρχείο και αρνούνταν να φύγει αν δεν αποχωρούσαν οι διαμαρτυρόμενοι.

Sports in

H Γιουβέντους έχασε την δίκη με τον Ρονάλντο και θα του καταβάλει 19,5 εκατομμύρια ευρώ

Η Γιουβέντους έχασε τη δίκη με τον Κριστιάνο Ρονάλντο που αφορά οικονομικές οφειλές προς τον Πορτογάλο σούπερ σταρ και καλείται να του πληρώσει σχεδόν 20 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024