Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σκέψεις αποχώρησης από την Τσέλσι για τον Αμπράμοβιτς

Σκέψεις αποχώρησης από την Τσέλσι για τον Αμπράμοβιτς

Η καθυστέρηση στην ανανέωση της βίζας του από τις βρετανικές αρχές, παίζει σημαντικό ρόλο στις σκέψεις αποχώρησης του Ρόμαν Αμπράμοβιτς από την Τσέλσι

Η καθυστέρηση στην ανανέωση της βίζας του από τις βρετανικές αρχές, έχουν δημιουργήσει τάσεις φυγής από την Τσέλσι στον Ρόμαν Αμπράμοβιτς.

Υπενθυμίζεται πως ο Ρώσος μεγιστάνας καλείται να εξηγήσει πως απέκτησε την περιουσία του, μια διαδικασία που εφαρμόστηκε μετά την κλιμάκωση της έντασης μεταξύ Βρετανών και Ρώσων. Λόγος της έντασης είναι το επεισόδιο με τον πρώην διπλό πράκτορα Σεργκέι Σκρίπαλ, όπου η βρετανική κυβέρνηση κατηγόρησε τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες ότι τον δηλητηρίασαν τον Μάρτιο.

Ο επικεφαλής της Τσέλσι, Τιμ Ρολς, δήλωσε στην Telegraph πως ο Αμπράμοβιτς είναι πρόθυμος να εξακολουθήσει να έχει τον αγγλικό σύλλογο, ωστόσο αυτό είναι κάτι που μπορεί να αλλάξει εάν δεν αισθάνεται ευπρόσδεκτος στην Αγγλία.

«Προφανώς η αποχώρηση από τον σύλλογο είναι κάτι που του έχει ήδη περάσει από το μυαλό. Αλλά ελπίζουμε ότι η κυβέρνηση δεν θα μπερδέψει την πολιτική κατάσταση με τον αθλητισμό. Θα πρέπει να παίξουμε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο στη Ρωσία, δεν θα δημιουργήσουμε ακόμα περισσότερο εχθρότητες», εξήγησε.

Ο Αμπράμοβιτς ανέλαβε τον έλεγχο της Τσέλσι το 2003, έκανε σημαντικές επενδύσεις και από τότε, η ομάδα του Λονδίνου κατέκτησε πέντε πρωταθλήματα, πέντε Κύπελλα Αγγλίας, ένα Champions League και ένα Europa League.

Sports in

Κοβάσεβιτς: «Κανονικά στην Τουρκία η ρεβάνς με τη Φενέρ, δεν ανησυχούμε για την ασφάλεια»

Όσα είπε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς για τη ρεβάνς με τη Φενέρμπαχτσε και την ασφάλεια στην Τουρκία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024