Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

«Ο Αλέξανδρος Παρθένης εισβάλλει στη Λόλα & τα ανακατώνει όλα»

Νέο πρόσωπο στη ζωή της Λόλας! Μετά τον Φώτη, σειρά έχει ο Βασίλης! Από την Τρίτη 10 Μαρτίου, η ερωτική χημεία το κάνει το θαύμα της… Η γοητεία του Βασίλη θα προκαλέσει πανικό σε πολύ κόσμο! Νέο πρόσωπο στη ζωή της Λόλας! Μετά τον Φώτη, σειρά έχει ο Βασίλης!Από την Τρίτη 10 Μαρτίου, η ερωτική […]

Νέο πρόσωπο στη ζωή της Λόλας! Μετά τον Φώτη, σειρά έχει ο Βασίλης! Από την Τρίτη 10 Μαρτίου, η ερωτική χημεία το κάνει το θαύμα της… Η γοητεία του Βασίλη θα προκαλέσει πανικό σε πολύ κόσμο!
Νέο πρόσωπο στη ζωή της Λόλας! Μετά τον Φώτη, σειρά έχει ο Βασίλης!
Από την Τρίτη 10 Μαρτίου, η ερωτική χημεία το κάνει το θαύμα της… Η γοητεία του Βασίλη θα προκαλέσει πανικό σε πολύ κόσμο! Ας τα πάρουμε από την αρχή.
Ο Βασίλης (Αλέξανδρος Παρθένης) τα είχε παλιά με τη Χαρά (Ειρήνη Μπαλτά), όταν ήταν φοιτητές. Από τότε μέχρι σήμερα, ο Βασίλης έχει γίνει καταξιωμένος δημοσιογράφος και συγγραφέας στο εξωτερικό. Και μάλιστα κούκλος! Όταν ο δρόμος του τον φέρνει στην Ελλάδα, η Χαρά πείθει τη Λόλα (Άντα Λιβιτσάνου) να τον φιλοξενήσουν. Μια συνέντευξη που δίνει ο Βασίλης στη Λόλα, θα είναι η σπίθα που θ’ ανάψει τη φωτιά… H Λόλα βλέπει στο πρόσωπό του το τέλειο αρσενικό! Έναν άνδρα χωρίς φοβίες και ταμπού. Έναν άντρα που θα την καταλάβει επιτέλους! Αλλά και ο Βασίλης είναι ενθουσιασμένος με τη Λόλα… Βρήκε τη γυναίκα που έψαχνε τόσο καιρό και αμέσως της προτείνει να τον ακολουθήσει στη Στοκχόλμη! Η παρουσία του Βασίλη φέρνει μεγάλη αναταραχή και στην εταιρία. Όλος ο γυναικείος πληθυσμός προσπαθεί με κάθε τρόπο να τραβήξει την προσοχή του. Όσο για τους άντρες, ζηλεύουν αφόρητα…
Πώς θα αντιδράσει ο Φώτης (Θανάσης Ευθυμιάδης), τώρα που όλα κρέμονται από μία κλωστή;
Από την Τρίτη 10 Μαρτίου η ΛΟΛΑ σε νέες περιπέτειες, καθημερινά στις 19:00 στον ΑΝΤ1.

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024