Κυριακή 07 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o

Cooking

Κουνέλι με καρυδάτη κόκκινη σάλτσα

Το σκόρδο είναι ένα από τα βασικά στοιχεία του πιάτου. Αν όμως δεν θέλουμε να έχει έντονη μυρωδιά, μπορούμε να ζεματίσουμε το σκόρδο σε καυτό νερό προτού το προσθέσουμε στο φαγητό είτε να χρησιμοποιήσουμε λιγότερες σκελίδες

Σύνταξη
Σύνταξη

Κοκκινιστά : Ο ορισμός του comford food

To Foodie του ΒΗΜΑgazino παρουσιάζει διαφορετικά είδη κρέατος μαγειρεμένα με πλούσια σάλτσα ντομάτας από διάσημους έλληνες σεφ.

Σύνταξη
Σύνταξη

Μήλα ψητά

Το αγαπημένο γλυκό σε μια (ακόμα) πιο υγιεινή εκδοχή.

Σύνταξη
Σύνταξη

Το ιδανικό ταίριασμα κρασιού και αλλαντικών

To Foodie του ΒΗΜΑgazino παρουσιάζει όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για να σερβίρουμε πάντοτε το σωστό κρασί ή την πιο ταιριαστή μπίρα με τα αγαπημένα μας αλλαντικά.

Σύνταξη
Σύνταξη

Κουσκούς με λαχανικά και αρωματικά

Σερβίρουμε σε πιατέλα, βάζοντας το κουσκούς περιμετρικά και αφήνοντας το κέντρο ελεύθερο, όπου βάζουμε τα λαχανικά.

Σύνταξη
Σύνταξη

Κόκορας κοκκινιστός

Μια συνταγή από τη Μήλο – ιδανικά χρησιμοποιούμε, αν βρούμε, μηλέικο πελτέ (είναι φτιαγμένος από άνυδρα ντοματίνια και έχει εξαίσια γεύση)

Σύνταξη
Σύνταξη

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 07 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο