21o 
Χρησιμοποιούμε κρεμώδη τυριά, αρωματίζουμε με λεμονοθύμαρο και πασπαλίζουμε με φιστίκι Αιγίνης

Φτιάχνουμε μόνοι μας στο σπίτι το παραδοσιακό γλυκό της Θεσσαλονίκης.

Το Foodie του ΒΗΜΑgazino παρουσιάζει ένα αριστοκρατικό περιβάλλον στην καρδιά του Μέιφερ με δημιουργίες που υπογράφει το νέο τρομερό παιδί της βρετανικής κουζίνας Ολι Νταμπού.

Το Foodie του ΒΗΜΑgazino παρουσιάζει το ποτό που έχει συνδεθεί με την επισημότητα, τις νίκες και τις επιτυχίες.
Το Foodie του ΒΗΜΑgazino παρουσιάζει πέντε μοναδικές ιστορίες για το αγαπημένο μας ποτό
Ενα ολοκληρωμένο γεύμα, θρεπτικό και ελαφρύ για κάθε μέρα.
Μια ανοιχτή αλμυρή πίτα σαν τάρτα, η οποία μπορεί πολύ εύκολα να γίνει και γλυκιά.
Ιδανική για ένα ελαφρύ γεύμα
Ενα πρωτότυπο και αρωματικό πιάτο.
Μια συνταγή με έντονα τα αγαπημένα στοιχεία των Επτανησίων, το σκόρδο, το πιπέρι και την οξύτητα.
Το Foodie του BHMAgazino παρουσιάζει έναν εύκολο και έξυπνο τρόπο να τρώμε υγιεινά.
Το Foodie του ΒΗΜΑgazino παρουσιάζει τους πιο «κομψούς» πειρασμούς για κάθε εποχή του χρόνου
Το σκόρδο είναι ένα από τα βασικά στοιχεία του πιάτου. Αν όμως δεν θέλουμε να έχει έντονη μυρωδιά, μπορούμε να ζεματίσουμε το σκόρδο σε καυτό νερό προτού το προσθέσουμε στο φαγητό είτε να χρησιμοποιήσουμε λιγότερες σκελίδες
Το Foodie του ΒΗΜΑgazino παρουσιάζει γλυκά σνακ που μπορούν να καταναλωθούν άφοβα ακόμη και καθημερινά.
To Foodie του ΒΗΜΑgazino παρουσιάζει διαφορετικά είδη κρέατος μαγειρεμένα με πλούσια σάλτσα ντομάτας από διάσημους έλληνες σεφ.
Το αγαπημένο γλυκό σε μια (ακόμα) πιο υγιεινή εκδοχή.
To Foodie του ΒΗΜΑgazino παρουσιάζει όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για να σερβίρουμε πάντοτε το σωστό κρασί ή την πιο ταιριαστή μπίρα με τα αγαπημένα μας αλλαντικά.
Το Foodie του ΒΗΜΑgazino παρουσιάζει το πιο απαραίτητο πιάτο για ένα τραπέζι, τώρα που πέφτει ο υδράργυρος.
Το Foodie του ΒΗΜΑgazino παρουσιάζει ένα πλούσιο μενού για ιδιαίτερες περιστάσεις με την υπογραφή του Δημήτρη Σκαρμούτσου
Μια σαλάτα που ιδανικά τρώγεται ζεστή.
Σερβίρουμε σε πιατέλα, βάζοντας το κουσκούς περιμετρικά και αφήνοντας το κέντρο ελεύθερο, όπου βάζουμε τα λαχανικά.
Ελαφρύ και νόστιμο πιάτο, με 270 θερμίδες.
Μια συνταγή από τη Μήλο – ιδανικά χρησιμοποιούμε, αν βρούμε, μηλέικο πελτέ (είναι φτιαγμένος από άνυδρα ντοματίνια και έχει εξαίσια γεύση)
Το Foodie και το ΒΗΜΑgazino λατρεύει τον καφέ. Μια νέα άφιξη στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας έχει αναγάγει τον καφέ σε επιστήμη.
Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος
Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη
Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.
Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος
Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673
ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442