«Πάμε Δανάη!» : Oγκρατέν λαχανικών με μπεσαμέλ από τον Απόστολο Ρουβά
Ο Απόστολος Ρουβάς ετοιμάζει στην κουζίνα του «Πάμε Δανάη!» ογκρατέν λαχανικών με μπεσαμέλ
Spotlight
-
34 χρόνια από την εκτόξευση του διαστημικού τηλεσκοπίου Hubble
-
Η μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία της μουσικής βιομηχανίας - Αυτή είναι η ιστορία των Milli Vanilli
-
Kαρχαρίας επιτέθηκε και δάγκωσε 16χρονο που τον ψάρεψε, όταν πήγε να τον βγάλει φωτογραφία
-
Ειδυλλιακό τοπίο - Η αφρικανική σκόνη «έντυσε» στα κόκκινα την Ακρόπολη
Ένα νόστιμο, και χορταστικό πιάτο έφτιαξε σήμερα ο Απόστολος Ρουβάς στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!».
Ο γνωστός σεφ έφτιαξε ογκρατέν λαχανικών με μπεσαμέλ.
Για να φτιάξετε αυτό το πιάτο θα χρειαστείτε:
250γρ. μπρόκολο
250γρ. κουνουπίδι
250 γρ. χοντροκομμένο λάχανο
2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια
50 γρ. βούτυρο
50 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
500ml γάλα
1 πρέζα αλάτι
1 πρέζα φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1 κ.γλ. μοσχοκάρυδο
1 κ.γλ. σιναπόσπορο (προαιρετικά)
200 γρ. τυρί τριμμένο (γραβιέρα και κασέρι)
Τρίμα από ξερό ψωμί ή φρυγανιά τριμμένη
Δείτε στο παρακάτω βίντεο την εκτέλεση της συνταγής:
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις