21o 
Μια απολαυστική συνταγή με την υπογραφή του Απόστολου Ρουβά από την κουζίνα του «Πάμε Δανάη!»

Ο Απόστολος Ρουβάς μαγειρεύει πένες με μπέικον και αρακά στην κουζίνα του «Πάμε Δανάη!»

Μια απολαυστική, αλμυρή συνταγή με την υπογραφή του Απόστολου Ρουβά

Όταν ο ντάκος παρασκευάζεται με μπόλικη φαντασία και παίζει με γλυκιές και αλμυρές γεύσεις.
Μια γλυκιά συνταγή με την υπογραφή του Απόστολου Ρουβά
Μια σούπα από ρεβίθια με κουρκουμά και τζίντζερ ετοίμασε ο Απόστολος Ρουβάς στην κουζίνα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» το πρωί της Τρίτης (21/9).
Νόστιμο, απλό, χωρίς αλλαντικά ή τυρί, με σάλτσα από γιαούρτι και coleslaw αντί για μαγιονέζα και home made πίκλα.
Η γεύση του φιστικιού Αιγίνης χαρακτηρίζει το εύκολο και δροσερό γλυκό
Τα λαχανικά ψήνονται στο φούρνο, η «κρέμα» είναι φτιαγμένη με γιαούρτι και κατίκι ενώ η μόνη λιπαρή ουσία που χρησιμοποιούμε είναι λίγο ελαιόλαδο.
Τα πομοντόρια δίνουν την γλύκα και το καπνιστό τυρί την ένταση στο εξαίσιο έδεσμα
Το χταπόδι με κοφτό μακαρονάκι είναι ένα από τα πιο αγαπημένα πιάτα που συνδυάζουν ζυμαρικό με θαλασσινά. Ιδού μια εξαιρετική εναλλακτική πρόταση.
Αρωματίζουμε την σαλάτα μας με ψιλοκομμένα φύλλα φρέσκου βασιλικού και φρέσκο θυμάρι.
Από τα πιο νόστιμα καλοκαιρινά φαγητά. Η προσθήκη των αβγών στα φασολάκια είναι πολύ παλιάς προέλευσης. Γίνεται έτσι ένα πλήρες πιάτο που αρέσει πολύ και στα παιδιά
Στον κλασσικό συνδυασμό κατσικίσιου κρέατος και γιαουρτιού, προσθέτουμε άρωμα από δίκταμο.
Ποιος είπε ότι το ψάρι τρώγεται μόνο με μαχαιροπίρουνο;
Δεν έχουν καθόλου ζάχαρη ή βούτυρο και δεν μπορείς να σταματήσεις να απολαμβάνεις!
Μπορούμε να προσθέσουμε στη γέμιση αυτών των πρωτότυπων γεμιστών, μανιτάρια, πανσέτα καπνιστή για ένταση ή ακόμα και μοσχαρίσιο χτένι μαγειρευτό.
Εύκολο, γρήγορο, δροσιστικό και με ελάχιστες θερμίδες
Πολύ πιθανόν λοιπόν αυτό το εξαίσιο εμβληματικό κρητικό έδεσμα να έχει τις ρίζες του στη Μινωική Εποχή
Η ιδέα για αυτή τη συνταγή προέρχεται από την περίφημη Πάστα Νόρμα της Σικελίας. Η παραλλαγή που δίνουμε είναι πιο ελαφριά επειδή τη μελιτζάνα την ψήνουμε και δεν την τηγανίζουμε.
Ετοιμάζουμε ένα δροσερό γλυκό επιλέγοντας όποια γεύση παγωτού θέλουμε ως γέμιση.
Ένα γλυκόξινο πιάτο που συνδυάζει αρώματα Μεσογείου με ασιατικές αναφορές.
Ενα υπέροχο πιάτο. Απλό, ελληνικό, πεντανόστιμο.
Το έδεσμα αυτό, που παραδοσιακά σερβίρεται και τον Δεκαπενταύγουστο, έχει πολλές παραλλαγές. Με ή χωρίς φύλλο, με ή χωρίς ντομάτα, με ή χωρίς αλεύρι στη γέμιση. Οι σταθερές πάντως είναι το κολοκύθι, η πατάτα και η χανιώτικη μυζήθρα.
Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος
Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη
Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.
Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος
Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673
ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442