Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ριάνα : Βιβλίο μαγειρικής αφιερωμένο στις νοστιμιές του τόπου της

Ριάνα : Βιβλίο μαγειρικής αφιερωμένο στις νοστιμιές του τόπου της

Η Ριάνα μίλησε για το τι έχει κάνει κατά τη διάρκεια της καραντίνας και εκτός του να «εργάζεται πάντα στη μουσική», παίρνει λίγο χρόνο για να χαλαρώσει.

Η Ριάνα μίλησε για το τι έχει κάνει κατά τη διάρκεια της καραντίνας και εκτός του να «εργάζεται πάντα στη μουσική», παίρνει λίγο χρόνο για να χαλαρώσει.

«Είμαι πάντα απασχολημένη και η καραντίνα μου έδωσε το χρόνο να κάνω πράγματα που δεν θα μπορούσα εύκολα να κάνω – παρακολούθησα μια ολόκληρη σειρά σε μια μέρα, μαγειρεύω, πηγαίνω για περπάτημα», λέει, σε μια συνέντευξη στο Closer. «Είναι σημαντικό να κάνουμε μικρά πράγματα που απολαμβάνουμε και να είμαστε καλοί με τον εαυτό μας.»

Μαγειρέψτε με την Ριάνα!

Ωστόσο, η μαγειρική έχει επίσης αναβιώσει τα σχέδια για ένα βιβλίο μαγειρικής που γράφτηκε από την ίδια την τραγουδίστρια (ιδρύτρια της Fenty και Fenty Beauty, φιλάνθρωπος και πρέσβης για τα νησιά Μπαρμπάντος). Τι μπορούμε να περιμένουμε από ένα τέτοιο βιβλίο μαγειρικής; Λοιπόν, στη συνέντευξη προσθέτει ότι «λατρεύει το φαγητό από τα νησιά Μπαρμπάντος και τρώει πολλά φρέσκα ψάρια».

Δυστυχώς, οι θαυμαστές εξακολουθούν να ζητούν από την ίδια καινούργια μουσική, αν και η Ριάνα έχει «πειράξει» επανειλημμένα το τελευταία άλμπουμ της Anti 2016 του 2016, ως «έξοδο» στον συντριπτικό κόσμο που ζούμε όλοι αυτήν τη στιγμή. Νωρίτερα φέτος, παραδέχτηκε ακόμη ότι απολαμβάνει να κάνει τους θαυμαστές της ανυπόμονους για το νέο φιλόδοξο R9, που αναμένεται να κυκλοφορήσει.

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας σκέφτηκε πολύ και η μουσική «βοήθησε τη δημιουργικότητά της να ανθίσει». «Το 2021 είναι λίγο άγνωστο για όλους και κανείς δεν είναι σίγουρος ποιοι περιορισμοί πρόκειται να υπάρξουν», προσθέτει, κοιτάζοντας προς τα εμπρός. «Ωστόσο, η δημιουργικότητά μου είναι υπό τον έλεγχό μου και θέλω να μεταφέρω τη μουσική μου και τις μάρκες μου σε διαφορετικό επίπεδο».

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71: Ο Σλούκας «σφράγισε» το πλεονέκτημα έδρας

Με τον Σλούκα να σκοράρει στο φινάλε, ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Ολυμπιακού με 77-71 και σφράγισε το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ της Basket League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024