Η εθνική μας μαγείρισσα, Βέφα Αλεξιάδου, είχε κάνει μια ανάρτηση στο Facebook στην οποία έδινε τα τιπς της για τέλεια μελομακάρονα.
- Καθόλου ζύμωμα! Ανακάτεμα με το κουτάλι ώσπου να ενωθούν τα υγρά με το αλεύρι!
- Το φύλλο ζύμης 1 εκ. κόβουμε με κουπ-πατ.
- Ψήσιμο ώσπου να πάρουν βαθύ κάστανο χρώμα.
- Το σιρόπι, αφού μαζευτεί προς τα άκρα ο αφρός, μόνο 5 λεπτά βράσιμο.
- Το σιρόπι βραστό το ρίχνουμε μόλις τα βγάλουμε από το φούρνο.
Η Βέφα Αλεξιάδου, η πιο αγαπημένη ελληνίδα μαγείρισσα, σας προτείνει 200 πεντανόστιμες συνταγές για να ετοιμάσετε το γιορτινό τραπέζι! Εκτάκτως στα ΝΕΑ της Πέμπτης!


View this post on Instagram

