21o 
Νέα έρευνα φέρνει στο φως την επίπτωση που έχουν οι καθημερινές μας επιλογές στο περιβάλλον

Αν θέλεις να μάθεις να φτιάχνεις την τέλεια ομελέτα, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις μαθήματα από τον σεφ Πάνο Ιωαννίδη.

H κατανάλωση ψαριού δεν είναι σε όλες τις περιπτώσεις «διατροφικός θησαυρός»

Οι τραγανές, ακανόνιστες άκρες που καραμελώνουν δίνοντας την απολαυστική υφή και την έκρηξη γεύσης- δημιουργούνται από το γερό πάτημα του κρέατος πάνω στην καυτή πλάκα- δηλαδή το smashing.
Αυτά τα νόστιμα τυροπιτάκια σε μια ασυνήθιστη παραλλαγή θα γίνουν η νέα σας αγαπημένη συνταγή
Τα φυτοφάρμακα και τα χημικά που καταναλώνουμε μαζί με τα θρεπτικά λαχανικά και φρούτα μας, έχουν οδηγήσει πολλούς καταναλωτές σε bio μονοπάτια. Μήπως όμως να το ξανασκεφτούν;
Την ίδια ώρα η Μαρία… μιλούσε στο τηλέφωνο, αλλά εμφανίστηκε μετά από λίγο για να επιτηρήσει το πώς προχωρούσαν οι εργασίες στην κουζίνα!
Μεσογειακή διατροφή, "street food" και "boza": Τα κοινά και οι διαφορές στο καθημερινό τραπέζι Ελλήνων και κατακτητών
Αν ταλαιπωρείσαι από πόνους στην κοιλιά και στο έντερο τότε καλό θα ήταν να βγάλεις ή να περιορίσεις από τη διατροφή σου συγκεκριμένα τρόφιμα
Ο θόρυβος γύρω από το μενού στο Προεδρικό Μέγαρο επαναφέρει το ερώτημα για το εάν η υψηλή μαγειρική είναι μόνο μια ταξική πολυτέλεια
Μοιάζει με τυρί, ακούγεται σαν γλυκό και μπορεί να αποτελέσει μια πολύ καλή προσθήκη στη διατροφή μας
Η πιο νόστιμη, γαλλική "τάρτα που θα γίνει αγαπημένη συνήθεια στο σπιτικό σας brunch και όχι μόνο
Τα λάθη που μπορούν να καταστρέψουν το βραδινό μας και να σαμποτάρουν την προσπάθειά μας για αδυνάτισμα
Υπάρχει λύση αλλά δεν είναι αυτή που νομίζεις.
Το F του νέου οινοπαραγωγού Φοίβου Παπαστρατή επελέγη ανάμεσα στα κρασιά που προσφέρθηκαν στους υψηλούς καλεσμένους στο επίσημο δείπνο για την επέτειο για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του ΄21 στο Προεδρικό Μέγαρο το βράδυ της Τετάρτης.
Μετά τον μπακαλιάρο σκορδαλιά, είναι η ιδανική επιλογή για γλυκό-Δεν έχει γίνει χωρίς λόγο τόσος ντόρος για την συνταγή της, άλλωστε!
Ο "Μαμά Πεινάω" Τάσος Αντωνίου, λάτρης και μύστης της ελληνικής κουζίνας, ξεκλειδώνει το παραδοσιακό γεύμα της 25ης Μαρτίου
Και τα πιο αυθεντικά παιδιά. Και οι πιο νόστιμες κις λορέν και galettes. Και...
Εύκολος μπακαλιάρος σκορδαλιά για την 25η Μαρτίου
Το ταχίνι αντικαθιστά το κουκουνάρι σ’ αυτή την εύκολη παραλλαγή της λατρεμένης ιταλικής σάλτσας.
Μήπως είστε κι εσείς «κριτής σε καλλιστεία τροφίμων»;
Δείτε δύο συνταγές που αναδεικνύουν την θρυλική πεσκανδρίτσα
Γλυκά για όλους που εμβολιάζονται και για όσους χορηγούν τα εμβόλια της COVID-19
"Ταπεινά" υλικά, απλή τεχνική, σπουδαία γεύση και θρεπτική αξία
Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος
Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη
Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.
Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος
Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673
ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442