Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Alex Paganelli δημιουργεί ποπ κορν υψηλής γαστρονομίας στους κινηματογράφους

Ο Alex Paganelli δημιουργεί ποπ κορν υψηλής γαστρονομίας στους κινηματογράφους

Μετά την επιτυχημένη συνεργασία του με τους Bottega Veneta και Burberry, ο Alex Paganelli, με το ψευδώνυμο DeadHungry, θα αναλάβει το Selfridges Cinema για μια μοναδική κινηματογραφική και γαστρονομική εμπειρία.

Μετά την επιτυχημένη συνεργασία του με τους Bottega Veneta και Burberry, ο Alex Paganelli, με το ψευδώνυμο DeadHungry, θα αναλάβει το Selfridges Cinema για μια μοναδική κινηματογραφική και γαστρονομική εμπειρία.

Με ένα εντυπωσιακό βιογραφικό ως σεφ, η φωτογραφία υπήρξε από καιρό πάθος του Paganelli. Τώρα συγχωνεύει και τα δύο, δημιουργώντας φωτογραφικές λιχουδιές που φαίνονται τόσο συναρπαστικές στο μάτι, όσο και νόστιμες στον ουρανίσκο. Παίρνοντας οπτική έμπνευση από αφίσες vintage ταινιών, του κινηματογράφου της δεκαετίας του 1970, ταινίες τρόμου, ταινίες sci-fi και western.

Ο καλλιτέχνης – σεφ δήλωσε, «όταν σχεδιάζω πιάτα, μου αρέσει να παίρνω μια γνωστή ιδέα μενού – όπως το κλασικό φαγητό του κινηματογράφου – και από εκεί να πειραματίζομαι με νέους συνδυασμούς γεύσεων και απροσδόκητα συστατικά.»

Υψηλή γαστρονομία σε χαμηλά καθίσματα

«Το πρώτο πιάτο είναι μια αλμυρή καραμέλα μαλλί της γριάς , μου αρέσει η υφή και είναι διασκεδαστικό να τρώω, αλλά αλλάζοντας τις γεύσεις, αυτή η απλή γλυκιά απόλαυση γίνεται ένα εκλεπτυσμένο σνακ. Από το vegan χοτ ντογκ, μέχρι το γλυκό ποπ κορν με τρύφα και τις φυσικές καραμέλες φρούτων, κάθε πιάτο εξερευνά τα τρόφιμα που αποτελούν ένα βασικό μέρος της κινηματογραφικής εμπειρίας, με νέους και ενδιαφέροντες τρόπους.»

Για μια κινηματογραφική εμπειρία μακριά από βρώμικες μοκέτες, τσακισμένα καθίσματα και ζευγάρια να ερωτοτροπούν στο μπροστινό κάθισμα οι σύγχρονες τεχνολογίες ήχου και οράματος του Selfridges διασφαλίζουν μια εμπειρία προβολής παγκόσμιας κλάσης. Για να αβαντάρουν την εμπειρία δοκιμής τεσσάρων πιάτων του DeadHungry, έχουν βάλει στην προβολή μια ταινία μικρού μήκους από εικονικές σκηνές φαγητού στον παγκόσμιο κινηματογράφο, για να «ξελιγουριάσουν» το φιλοθεάμων κοινό!

Η εμπειρία δεν τελειώνει εκεί, ωστόσο, καθώς οι επισκέπτες θα μπορούν επίσης να πάρουν μια τσάντα από καραμέλες του DeadHungry, που δημιουργήθηκαν διατηρώντας εσπεριδοειδή σε ζάχαρη για αρκετές ημέρες για να γίνουν  νόστιμα γλυκά με όξινη γεύση, που θυμίζουν αγαπημένες παιδικές λιχουδιές.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024