Μια συνταγή για… να γλείφετε τα δάχτυλά σας ετοίμασε ο Απόστολος Ρουβάς. Μοσχαρίσιο φιλέτο με σάλτσα πιπεριού και πουρέ πατάτας

Για το μοσχαρίσιο φιλέτο

1 κιλό μοσχαρίσιο φιλέτο
2-3 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. βούτυρο
1 κ.σ. κόκκους μαύρου πιπεριού
80 ml κόκκινο κρασί
150 ml ζωμό μοσχαριού
250 ml κρέμα γάλακτος
αλάτι και πιπέρι

Για το πουρέ πατάτας

1 κιλό πατάτες
80 γρ. βούτυρο
200-300 ml γάλα φρέσκο πλήρες
100 γρ. κίτρινια τυριά mix τριμμένα
λίγο μοσχοκάρυδο τριμμένο
αλάτι και πιπέρι

Ακολουθήστε τις οδηγίες του Απόστολου Ρουβά και καλή σας όρεξη!

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο