
Στην Ισπανία ο ΠΑΟΚ – Μεγάλη «μάχη» με τη Μούρθια για την πρόκριση στους τελικούς του FIBA Europe Cup
Σπουδαίο ματς απόψε για τον ΠΑΟΚ, που θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Μούρθια (21:30) με στόχο την πρόκριση στους τελικούς του FIBA Europe Cup.
Ραντεβού με την ιστορία έχει απόψε ο ΠΑΟΚ, καθώς οι «ασπρόμαυροι» αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τη Μούρθια (21:30), στο ματς που θα κρίνει την πρόκριση στους τελικούς του FIBA Europe Cup.
Υπενθυμίζεται ότι στο πρώτο παιχνίδι ο ΠΑΟΚ είχε επικρατήσει με 79-73 της Μούρθια. Συνεπώς ο Δικέφαλος θέλει είτε ακόμη μία νίκη, είτε την υπεράσπιση της διαφοράς (+6) για να πετύχει την back to back πρόκριση στους τελικούς της διοργάνωσης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι σε περίπτωση που η Μούρθια ισοφαρίσει τη διαφορά, τότε θα υπάρξει παράταση στον αγώνα.
Ο ΠΑΟΚ θα παίξει χωρίς τον Χουγκάζ
Σχετικά με τον ΠΑΟΚ, ο Δικέφαλος μετράει τέσσερις σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ μοναδική απώλεια για τους ασπρόμαυρους είναι ο τραυματίας, Νίκος Χουγκάζ.
Η Μούρθια θα έχει ανεβασμένη ψυχολογία, καθώς προέρχεται από ένα σημαντικό «διπλό» εναντίον της Μπανταλόνα με 89-67.
Ο νικητής του ζευγαριού, πιθανόν θα αντιμετωπίσει την Μπιλμπάο, η οποία στο πρώτο ματς επικράτησε με σκορ 98-81 επί της Σομπατέλι.
- Ιράν: Τα Στενά του Ορμούζ θα κλείσουν εάν δεν αρθεί ο αποκλεισμός των ΗΠΑ
- Γαλλία: Πέθανε η ηθοποιός Νάντια Φαρές – Είχε βρεθεί αναίσθητη σε πισίνα και νοσηλευόταν σε κώμα
- Ουκρανία: Η Ρωσία θα προσπαθήσει να εμπλέξει ξανά στον πόλεμο τη Λευκορωσία, εκτιμά ο Ζελένσκι
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Και γαλλικά υποβρύχια στο Αιγαίο
- Σε διαπραγματεύσεις ο Τραμπ με την εφορία των ΗΠΑ σε σχέση με αγωγή ύψους 10 δισ.
- Κεφαλονιά: Από την πίσω πόρτα των δικαστηρίων φυγαδεύτηκαν οι τρεις κατηγορούμενοι – Θα οδηγηθούν στις φυλακές Κορυδαλλού
