Ο Ολυμπιακός υποδέχεται αυτή την ώρα τον ΠΑΟΚ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, για την 20η αγωνιστική της Stoiximan GBL και ένα πλακάτ έκλεψε την παράσταση για τον Εβάν Φουρνιέ.
Αρκετός κόσμος βρίσκεται στις εξέδρες για να παρακολουθήσει το ματς, ενώ δυναμικό «παρών» έδωσαν και οι μικροί φίλοι των «ερυθρόλευκων».
Μάλιστα, ένας από αυτούς ξεχώρισε, καθώς κρατούσε ένα ιδιαίτερο χάρτινο πανό το οποίο απευθυνόταν στον Εβάν Φουρνιέ. Ο μικρός φίλος του Ολυμπιακού έγραψε ένα μήνυμα στον Γάλλο μπασκετμπολίστα, ζητώντας τη φανέλα του μετά τη λήξη της αναμέτρησης.
Δείτε το τρομερό πλακάτ για τον Φουρνιέ:
Συγκεκριμένα το πλακάτ έγραφε: «Εβάν, είμαι ο Νικόλας. Υπόσχομαι να τρώω όλο το μπρόκολό μου και να πηγαίνω νωρίς για ύπνο αν μου δώσεις τη φανέλα σου».
Αν μεγάλωσατε στη δεκαετία του '80, είναι πολύ πιθανόν να έχετε κάποια από αυτά τα 11 χαρακτηριστικά στην προσωπικότητά σας, που σήμερα είναι πιο σπάνια.
Το «Toxic» είναι μια παρτίδα σκάκι κεκλεισμένων των θυρών με μοναδικό στόχο την επιβίωση, μια κλειστοφοβική εμπειρία που ανατρέπει τα πάντα, μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Ο Τόμας Γουόκαπ δεν θα ταξιδέψει για τα ματς με την Παρί και την Μονακό. Αντίθετα ο Ολυμπιακός θα έχει κανονικά τον Σάσα Βεζένκοφ και τον Μόντε Μόρις. Εκτός και ο Λαρεντζάκης.
Ο Παναθηναϊκός έπραξε το καθήκον του εναντίον του Λεβαδειακού, πιστοποίησε τη βελτίωση του και ετοιμάζεται για την ανατροπή των προγνωστικών απέναντι στη Μπέτις.