
ΑΕΚ – Άρης: Στο δοκάρι το δυνατό σουτ του Παναγίδη (vid)
Στο 33’ ο Παναγίδης δοκίμασε το πόδι του, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Στρακόσα.
Μια… ανάσα από το γκολ έφτασε ο Παναγίδης στο 33ο λεπτό της αναμέτρησης του Άρη με την ΑΕΚ στην Νέα Φιλαδέλφεια, για την 11η αγωνιστική της Super League.
Ο νεαρός άσος της ομάδας της Θεσσαλονίκης βρέθηκε στην περιοχή της ΑΕΚ και σούταρε δυνατά, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Στρακόσα.
Δείτε τη φάση:
Οι γηπεδούχοι στάθηκαν τυχεροί, σε αντίθεση με τον νεαρό άσο του Άρη που έφτασε πολύ κοντά στο γκολ, αλλά τελικά είδε την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι.
- ΠΑΟΚ: Βαρύ πρόστιμο στους παίκτες μετά την απώλεια της 2ης θέσης στη Super League
- «Στα έξι G πρέπει να γρυλίζεις» -Τα παρασκήνια της ταινίας Top Gun 40 χρόνια μετά
- Δίωξη για κακούργημα στον 44χρονο οδηγό για το τροχαίο στη Ρόδο
- Βραβεία Νεανικής Επιχειρηματικότητας 2026: Διεκδικήστε έπαθλα 300.000 € από το Stelios Philanthropic Foundation
- Τσουκαλάς: Υπάρχουν σοβαρά εσωτερικά ζητήματα στη ΝΔ και δεν κρύβονται – Τρέμουν την επαναληπτική κάλπη
- Το σχόλιο του Λιάγκα για Akyla και Eurovision και η παρομοίωση με το… Final-4 της Euroleague (vid)

