Στον Μυστακίδη η ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Εγκρίθηκε από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού η μεταβίβαση των μετοχών της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στον Αριστοτέλη Μυστακίδη.
Ιστορική μέρα για τον ΠΑΟΚ, καθώς η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ενέκρινε τον φάκελο που κατατέθηκε από την πλευρά του Αριστοτέλη Μυστακίδη για τη μεταβίβαση των μετοχών της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στο πρόσωπό του.
Το μόνο που απομένει για τη μεταβίβαση είναι η ολοκλήρωση της τυπικής διαδικασίας, η οποία θα γίνει με ΑΜΚ.
Παίρνει το το 60,81% της ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Ο Μυστακίδης θα αναλάβει το 60.81% των μετοχών της «ασπρόμαυρης ΚΑΕ». Συγκεκριμένα, θα μεταβιβαστούν αυτές των Θανάση Χατζόπουλου (31,61%), Βαγγέλη Γαλατσόπουλου (23,77%) και Ηλία Βιολίδη (5,43%).
Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας, οι μετοχές θα περάσουν στην εταιρία «ALPHA SPORTS GROUP ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.», της οποίας ο 63χρονος είναι ο μόνος μέτοχος, και αναμένεται μία νέα εποχή στον μπασκετικό ΠΑΟΚ.
- Ιράν: Η ρωσική Rosatom καταδικάζει το πλήγμα στο πυρηνικό εργοστάσιο της Μπουσέχρ
- Ρωσία: Ενας νεκρός και ζημιές σε κτίρια από επίθεση ουκρανικών drones στην Κρασνοντάρ
- Ιράν: Για πλήγμα στο πυρηνικό εργοστάσιο της Μπουσέχρ ενημερώθηκε ο ΔΟΑΕ
- Στενά του Ορμούζ: Οι ΗΠΑ έπληξαν με διατρητικές βόμβες εγκαταστάσεις πυραύλων κατά πλοίων επιφανείας
- Φλόριντα: Νέα εκτέλεση θανατοποινίτη – Είχε απαγάγει, βιάσει και σκοτώσει νεαρή μητέρα
- Ιράν: 2 νεκροί από «θραύσματα πυραύλων» στο Τελ Αβίβ – Νέα ομοβροντία ιρανικών πυραύλων κατά του Ισραήλ

