
Ολυμπιακός: Περισσότεροι από 3.500 οι «ερυθρόλευκοι» φίλαθλοι στο Μονζουίκ (pics+vid)
Βροντερό «παρών» δίνουν πάνω από 3.500 οπαδοί του Ολυμπιακού που βρίσκονται στο Μονζουίκ για να στηρίξουν τους παίκτες του Μεντιλίμπαρ στο μεγάλο παιχνίδι κόντρα στη Μπαρτσελόνα.
Αυτή την ώρα ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα στο Μονζουίκ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της League Phase του UEFA Champions League.
Στο πλευρό των ποδοσφαιριστών του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είναι φυσικά οι οπαδοί της ομάδας του μεγάλου λιμανιού, που δίνουν βροντερό «παρών» στο γήπεδο και στηρίζουν τις προσπάθειες των νταμπλούχων Ελλάδας.
Συγκεκριμένα, στο Μονζουίκ βρίσκονται περισσότεροι από 3.500 οπαδοί του Ολυμπιακού, που έχουν μετατρέψει το γήπεδο της Μπαρτσελόνα σε ένα… μικρό «Γ. Καραϊσκάκης» με τις φωνές τους και τα συνθήματά τους.
Δείτε φωτογραφίες και βίντεο πριν από τη Βαρκελώνη και τώρα από το γήπεδο:
Είσαι στο μυαλό… στην Βαρκελώνη! ?⚪#OlympiacosFC #Fans #Barcelona #UCL #BARCAOLY pic.twitter.com/nJwxNxeRSV
— Olympiacos FC (@olympiacosfc) October 21, 2025
- Αϊτή: Ο μισός πληθυσμός και πλέον αντιμετωπίζει οξεία διατροφική ανασφάλεια
- Δικαστής επικρίνει τον Τραμπ για τη «θρασύτατη» προσπάθειά του να συνεχίσει την κατασκευή της αίθουσας χορού
- Γαλλία: Τα Στενά του Ορμούζ πρέπει να ανοίξουν ξανά, αλλά «όχι με οποιοδήποτε τίμημα»
- Λίβανος: Ο Γκουτέρες καλεί «όλα τα μέρη» να τηρήσουν «πλήρως» την κατάπαυση του πυρός
- Τραμπ: Ο πάπας Λέων είναι ελεύθερος να λέει ό,τι θέλει, αλλά έχει αδυναμίες στην εξωτερική πολιτική
- Το Ιράν χαιρετίζει τη συμφωνία του Λιβάνου με το Ισραήλ – «Εντάσσεται» στην εκεχειρία με τις ΗΠΑ
