Ο Ρούι Βιτόρια χοροπηδούσε μπροστά στην εξέδρα με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού (vid)
Άπαντες στον Παναθηναϊκό πανηγύρισαν την πρόκριση επί της Σαχτάρ Ντόνετσκ στην Κρακοβία, με τον Ρουί Βιτόρια να γίνεται ένα με τους παίκτες και τους οπαδούς των «πρασίνων» μετά τη λήξη του αγώνα.
Ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε μια σημαντική νίκη, κερδίζοντας στα πέναλτι τη Σαχτάρ Ντόνετσκ και εξασφάλισε την πρόκριση στα playoffs του Europa League.
Μετά το τέλος της αναμέτρησης, άπαντες στην Κρακοβία έγιναν ένα «κουβάρι» στους πανηγυρισμούς, με τον τεχνικό των «πρασίνων» Ρουί Βιτόρια να συμμετέχει με τους παίκτες στο τελετουργικό με το γνωστό σύνθημα της ομάδας και να χοροπηδάει έξαλλα.
Δείτε το απίθανο στιγμιότυπο με τον Βιτόρια
Συγκεκριμένα, ο Ρουί Βιτόρια που συμμετείχε κανονικά, τόσο με τις κινήσεις των χεριών, όσο και χοροπηδώντας μαζί με τους παίκτες και τον κόσμο της ομάδας
Λίγο πιο μπροστά, ο Κώτσιρας με τον Τσιριβέγια έδιναν… ρεσιτάλ, ενώ, ο Σφιντέρσκι ανέβηκε στην πλάτη του Ντραγκόφσκι για να πανηγυρίσουν την πρόκριση επί της Σαχτάρ στα πέναλτι.
- Συνταγή: Λαχανόρυζο
- Τροχαίο με σύγκρουση φορτηγών στη λεωφόρο Κηφισού – Δύο τραυματίες
- Βενεζουέλα: Ο Μαδούρο και η σύζυγός του τραυματίστηκαν κατά την αιχμαλώτισή τους από τον στρατό των ΗΠΑ
- Είναι η αισιοδοξία ένα από τα «μυστικά» της μακροζωίας;
- Καιρός: Βροχές και πτώση της θερμοκρασίας την Πέμπτη – Καταιγίδες και στην Αττική
- Επεκτείνεται το «μπλόκο» σε νέα Airbnb

