Αντρέ Σιμόες: Είπε «αντίο» στο ποδόσφαιρο – Ανάρτηση με ειδική αναφορά στην ΑΕΚ (vids)
Στα 35 του χρόνια ο Αντρέ Σιμόες ανακοίνωσε πως «κρεμάει» τα παπούτσια του, με την ΑΕΚ να αποτελεί τον σημαντικότερο σταθμό της καριέρας του.
Το ταξίδι του Αντρέ Σιμόες εντός τεσσάρων γραμμών έφτασε στο τέλος του! Στα 35 του χρόνια ο Πορτογάλος μέσος ανακοίνωσε πως «κρεμάει» τα παπούτσια του, βάζοντας έτσι τέλος σε μία σημαντική καριέρα κατά την οποία συνδέθηκε με την ΑΕΚ όσο με καμία άλλη ομάδα.
Κάτι που φανέρωσε και η ανάρτηση μέσω της οποίας ανακοίνωσε την απόφασή του καθώς ήταν γεμάτη από στιγμές του με τα κιτρινόμαυρα.
Η Ένωση ήταν αναμφίβολα η ομάδα που τον σημάδεψε και δέθηκε μαζί της. Δεν είναι τυχαίο ότι στη φιέστα του 2023 ήταν ένας από τους καλεσμένους της ΠΑΕ ενώ ακολούθησε και στο πάρτι στο νυχτερινό κέντρο, πανηγυρίζοντας μαζί με πολλούς πρώην συμπαίκτες του. Φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ 227 φορές, αποτέλεσε αρχηγό της για σειρά ετών ενώ είχε 11 γκολ με 7 ασίστ. Με τον δικέφαλο στο στήθος κατέκτησε ένα πρωτάθλημα και ένα Κύπελλο, στα οποία είχε καθοριστική συμβολή.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη André Simoes (@andresimoes_8)
Ολοκλήρωσε την καριέρα του στη Λεϊσόες, από τις ακαδημίες της οποίας αναδείχθηκε (έχει περάσει και από τις ακαδημίες της Πόρτο). Αποκτήθηκε την Πρωτοχρονιά του 2015 από τη Μορεϊρένσε και ενσωματώθηκε στην ΑΕΚ με το ξεκίνημα της σεζόν 2015-16, όταν η Ένωση επέστρεψε στη Super League. Αποχώρησε το 2022 επιστρέφοντας στην πατρίδα του για τη Φαμαλικάο.
- Μπουρκίνα Φάσο: Τουλάχιστον 10 νεκροί σε νέα σειρά επιθέσεων τζιχαντιστών τις τελευταίες ημέρες
- Τουρκία: Το υπουργείο Αμυνας διαψεύδει δημοσιεύματα περί κοινής ναυπήγησης πολεμικών πλοίων με τις ΗΠΑ
- Λίβανος: 4 νεκροί σε ισραηλινά πλήγματα στο ανατολικό τμήμα της χώρας
- Τουρκία: Διέγραψαν μήνυμα με την αναβολή επίσκεψης Ερντογάν στα ΗΑΕ λόγω «προβλήματος υγείας» του Αλ Ναχιάν
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: 13ωρο από σήμερα
- ΗΠΑ: Το FBI ανέκτησε DNA από γάντι που βρέθηκε κοντά στο σπίτι της απαχθείσας Νάνσι Γκάθρι
