Ο Λιονέλ Μέσι πρωταγωνίστησε σε ακόμη μία στιγμή, αυτή τη φορά εκτός από το ποδοσφαιρικό του ταλέντο, με τον χαρακτήρα του. Στην εντυπωσιακή νίκη της Ίντερ Μαϊάμι επί της Άτλας με 2-1, ο Αργεντινός σούπερ σταρ ήταν καθοριστικός με το γκολ της νίκης, λίγο πριν το φινάλε.
Μετά από όμορφη συνεργασία με τον Σουάρες, ο Μέσι έδωσε ασίστ στον Βέιγκαντ, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Ο Αργεντινός δεν συγκράτησε τα συναισθήματά του και ξέσπασε πανηγυρίζοντας έντονα προς το μέρος του Ματίας Κοκάρο, ο οποίος νωρίτερα είχε πανηγυρίσει μπροστά στους φίλους της Ίντερ Μαϊάμι.
Το χαρακτηριστικό απόσπασμα από τον πανηγυρισμό του Μέσι:
Lionel Messi was hyped after Inter Miami scored the last minute winner ?
Παρά την ένταση της στιγμής, ο Κοκάρο όχι μόνο δεν παρεξηγήθηκε, αλλά αποκάλυψε μετά τη λήξη του αγώνα ότι ο Μέσι πλησίασε, τον αγκάλιασε και του ζήτησε συγγνώμη για την έντονη αντίδρασή του, δίνοντάς του και τη φανέλα του.
«Όταν ισοφαρίσαμε, πανηγύρισα μπροστά στους οπαδούς τους, γιατί θέλαμε τη νίκη. Ο Μέσι μου απάντησε με τον δικό του τρόπο. Αλλά τι να του πεις; Είναι ο μεγαλύτερος όλων. Ήρθε μετά, μου μίλησε, ζήτησε συγγνώμη και μου έδωσε και τη φανέλα του. Δείχνει πόσο σπουδαίος είναι, όχι μόνο ως παίκτης αλλά και ως άνθρωπος», είπε ο επιθετικός της Άτλας με σεβασμό.
Οι δηλώσεις του Κοκάρο:
?? ???: Matías Cóccaro: «Right after we scored the equalizer, I started motivating my teammates — we were going for the second goal, that’s why I celebrated like that… Then Inter Miami scored again and Messi came to celebrate right in my face, full of emotion.»
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Ο Μάρκο Νίκολιτς μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα των πλέι οφ, χαρακτήρισε δυνατή ομάδα τους Πειραιώτες και θέλει οι παίκτες του να είναι ακλόνητοι.
Ο Ολυμπιακός έκανε μεγάλη προσπάθεια απέναντι στην ισχυρή Οχρίδα κατάφερε να προηγηθεί λίγο πριν το φινάλε του αγώνα, αλλά εν τέλει ηττήθηκε με 25-24 και αποκλείστηκε από το EHF European Cup.