Άρης: Με εκπλήξεις η αρχική σύνθεση που επέλεξε ο Ουζουνίδης κόντρα στην Αράζ
Έγινε γνωστή η 11άδα με την οποία ο Άρης θα αγωνιστεί στον επαναληπτικό του Βικελίδης με την Αράζ για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης γνωστοποίησε την 11άδα με την οποία θα παραταχθεί ο Άρης κόντρα στην Αράζ (21:15), στο Κλεάνθης Βικελίδης στον επαναληπτικό του 2ου προκριματικού γύρου του Europa Conference League. Στις επιλογές του Έλληνα τεχνικού έχουν γίνει πέντε αλλαγές σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι.
Η μία αλλαγή ήταν αναγκαστική καθώς ο Πέρεθ μετά το περιστατικό που είχε με την επίθεση σκύλου δεδομένα θα έμενε εκτός. Έτσι στη θέση του Ισπανού επιλέχθηκε ο Γιάννης Γιαννιώτας, ενώ αλλαγή έχουμε και στο άλλο άκρο με τον Ντουντου να αντικαθιστά τον Ντιαντί που δεν ικανοποίησε στο Μπακού.
Από εκεί και πέρα ο Μαρίνος Ουζουνίδης επιφύλασσε μερικές εκπλήξεις, άλλη μικρότερη και άλλη μεγαλύτερη. Η μία είναι ο παρτενέρ του Φαμπιάνο στο κέντρο της άμυνας που θα είναι ο Άλβαρο (αντί του Μπράμπετς που έμεινε στον πάγκο), ο Μορουτσάν στα χαφ μαζί με τους Μόντσου και Ράτσιτς (αντί του Γένσεν που ξεκίνησε στο παιχνίδι του Μπακού), ενώ στην εστία προτιμήθηκε ο Μάικιτς αντί του Αθανασιάδη.
Άρης: Μάικιτς, Φαντιγκά, Φαμπιάνο, Άλβαρο, Μεντίλ, Μόντσου, Ράτσιτς, Ντούντου, Μορουτσάν, Γιαννιώτας, Μορόν.
Στον πάγκο οι: Αθανασιάδης, Τεχέρο, Μπράμπετς, Φρίντεκ, Γένσεν, Ντιαντί, Καντεβέρε, Καράι, Χαρούπας, Παναγίδης.
Αράζ (Ελμάρ Μπακσίεφ): Αβράμ, Αμπάσοφ, Ριμπέιρο, Χασαναλιζάντα, Αλεξάντρα, Αντράντε, Κοέν, Βάντερσον, Σάντος, Μπολί, Σιμακάλα
Τη ρεβάνς θα διευθύνει ο Σκωτσέζος Ντέιβιντ Ντίκινσον, ο οποίος θα έχει βοηθούς τους Φράνσις Κόνορ και Τζόναθαν Μπελ και τέταρτο διαιτητή τον Ράιαν Λι.
- ΠΑΣΟΚ: Η ΝΔ επενδύει και πάλι στον χυδαίο συμψηφισμό – Η ανακοίνωση για τις νέες συλλήψεις για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
- Η Φελίσια Τσαλαπάτη συναντά τον Βαγγέλη Μάντζαρη στη Μύκονο στο νέο επεισόδιο του “Betsson Stories”
- Εγκαίνια του Δημοτικού Κτηνιατρείου Σπάρτης
- Κρήτη: Αγωνία για τον 33χρονο γιατρό από το Ηράκλειο που αγνοείται
- Θέατρο Από Μηχανής: ‘Ενας μήνας κινητοποιήσεων σωματείων για την καθυστέρηση δεδουλευμένων
- Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον νέο προπονητή της Β’ ομάδας