Στο «κόκκινο» η Βουλή: Ψήφησε μόνη η πλειοψηφία – Δεν πέρασε η Προανακριτική για Αυγενάκη, Βορίδη
Πέντε «υπέρ» για παραπομπή Αυγενάκη, τρία για Βορίδη - Πρωτοφανείς καταστάσεις έλαβαν χώρα στο ελληνικό κοινοβούλιο με την αντιπολίτευση να καταγγέλλει «πραξικόπημα»
Στα κόκκινα διεξήχθη ο δεύτερος γύρος αντιπαράθεσης κυβέρνησης – αντιπολίτευσης για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ στη Βουλή, όπου συζητήθηκαν οι δύο προτάσεις των ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ / Νέας Αριστεράς και του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, για σύσταση προανακριτικής επιτροπής κατά των δύο πρώην υπουργών Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκη Βορίδη και Λευτέρη Αυγενάκη.
Η αντιπολίτευση κατήγγειλε τη χρήση της επιστολικής ψήφου ως εργαλείο ελέγχου από την κυβέρνηση στους βουλευτές της.
Στη συνέχεια η αντιπολίτευση δεν πήρε μέρος στην ψηφοφορία, καθώς το προεδρείο της Βουλής δεν δέχτηκε το αίτημα για αναβολή της εξαιτίας της απουσίας σχεδόν του συνόλου της πλειοψηφίας.
Τα κόμματα της αντιπολίτευσης έκαναν λόγο για «κοινοβουλευτικό πραξικόπημα» και «ευτελισμό της διαδικασίας».
Δείτε live όλες τις εξελίξεις
- Euroleague: Σε ποιες χώρες θα έχουν έδρα από εδώ και πέρα Μακάμπι, Χάποελ και Ντουμπάι BC
- Λάρισα: Νεκρός 95χρονος οδηγός σε τροχαίο με την εμπλοκή τριών οχημάτων
- Στη φυλακή το ζευγάρι που φέρεται να εμπλέκεται στην αυτοκτονία Καλλέργη
- Μεταβολικό Σύνδρομο: Η ελληνική καινοτομία από 1000 ελιές που αλλάζει τα δεδομένα
- Μπενεντέτο «Νίττο» Σανταπάολα: Πέθανε ο τελευταίος Νονός της Κόζα Νόστρα
- Όλα τα είχε η Τότεναμ αυτό της… έλλειπε – Χαμός με τα σχόλια σκάουτερ των Spurs που είναι οπαδός της Άρσεναλ



