Παναθηναϊκός: Χειρουργήθηκε ο Κυριόπουλος
Ο Γιώργος Κυριόπουλος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση μετά τη ρήξη χιαστού που υπέστη σε προπόνηση του Παναθηναϊκού.
Ο Γιώργος Κυριόπουλος ήταν ο μεγάλος άτυχος του Παναθηναϊκού στην φετινή προετοιμασία, καθώς υπέστη ρήξη χιαστού σε προπόνηση του «τριφυλλιού».
Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός υποβλήθηκε σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση από τον γιατρό του Παναθηναϊκού, Διονύση Χίσσα και εκτιμάται πως η αποκατάσταση θα διαρκέσει οκτώ με εννέα μήνες, κάτι που σημαίνει ότι ο νεαρός άσος θα χάσει το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν.
Ο νεαρός είχε επιστρέψει στον Παναθηναϊκό μετά τον επιτυχημένο δανεισμό του στην Κηφισιά, ενώ τον περασμένο Ιούνιο υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους «πράσινους» μέχρι το καλοκαίρι του 2028.
- Αττική Οδός: Διακοπή της κυκλοφορίας για έξι ημέρες από την είσοδο Ασπροπύργου
- Συνταγή: Ψαρόσουπα με λαχανικά
- Η πρώτη ταυτοποίηση φωτογραφίας των 200 κομμουνιστών που εκτελέστηκαν στην Καισαριανή
- Τι ερευνά η αστυνομία για τη δολοφονία ισοβίτη στις φυλακές Δομοκού
- Η στάση στη γιόγκα που διώχνει τον πόνο από τον αυχένα
- Καιρός: Αφρικανική σκόνη με βροχές και καταιγίδες σε αρκετές περιοχές – Πού θα είναι ισχυρά τα φαινόμενα

