
Χρήστος Τζόλης: Υπέγραψε νέο πολυετές συμβόλαιο με τη Μπριζ
Ο Χρήστος Τζόλης έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με την Κλαμπ Μπριζ και «δένει» τον παίκτη μέχρι το 2029.
Παίκτης της Κλαμπ Μπριζ θα παραμείνει έως το 2029 ο Χρήστος Τζόλης, καθώς υπέγραψε νέο πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον βελγικό σύλλογο.
Ο διεθνής Έλληνας εξτρέμ πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν στο βελγικό πρωτάθλημα, προσελκύοντας το ενδιαφέρον κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων, μεταξύ των οποίων η Αταλάντα και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας.
Ο Τζόλης εκτοξεύθηκε στα χέρια του Νίκι Χάγιεν, καθιστώντας τον ένα χρήσιμο «εργαλείο» για την ομάδα του. Σε 56 συμμετοχές, ο Τζόλης μέτρησε 21 γκολ και 16 ασίστ και συνέβαλε τα μέγιστα τόσο στην κατάκτηση του Κυπέλλου, όσο και στο κυνήγι του πρωταθλήματος μέχρι την τελευταία αγωνιστική.
Big day for the pen. Bigger day for us. ?? pic.twitter.com/7zJlENfskc
— Club Brugge KV (@ClubBrugge) July 14, 2025
- Το ξέσπασμα της μητέρας του Τσιτσιπά: «Η Μπαντόσα ήταν βάρος για τον Στέφανο»
- Θεσσαλονίκη: Πώς έγινε η δολοφονία του άνδρα – Έδεσαν τούβλα στη σορό και την πέταξαν στον Λουδία
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [10.05 – 16.05.2026]
- Δύο επιχειρήσεις διάσωσης μεταναστών στην Κρήτη
- Έμμεση παραδοχή ενοχής από τον Γρηγόρη Δημητριάδη και αποκάλυψη του οικοσυστήματος διαπλοκής της κυβέρνησης σε ένα δισέλιδο
- Ολυμπιακός: Ο κόσμος ετοιμάζει φανταστικό κορεό στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ


