
Η Ελεάννα Χριστινάκη ανανέωσε με τον Ολυμπιακό
Ο Ολυμπιακός γνωστοποίησε την ανανέωση της συνεργασίας του με την Ελεάννα Χριστινάκη.
Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας του με την Ελεάννα Χριστινάκη, η οποία θα παραμείνει στο δυναμικό των «ερυθρόλευκων».
Η διεθνής γκαρντ/φόργουορντ θα συνεχίσει να αγωνίζεται με την φανέλα του Ολυμπιακού για τρίτη συνεχόμενη σεζόν.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:
«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Ελεάννα Χριστινάκη. Η διεθνής γκαρντ/φόργουορντ υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας μπάσκετ Γυναικών του συλλόγου.
Η δήλωση της Ελεάννας Χριστινάκη: «Ο Ολυμπιακός είναι κάτι πολύ περισσότερο από μια ομάδα για μένα. Eίναι οικογένεια! Το να συνεχίσω να φορώ αυτή τη φανέλα είναι τιμή, συγκίνηση και βαθιά περηφάνια. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη που μου δείχνει, αυτά τα χρόνια. Είναι σπουδαίο να νιώθεις ότι σε πιστεύουν, σε εκτιμούν και σου δίνουν χώρο να εξελιχθείς. Ο Ολυμπιακός μου δίνει την ευκαιρία να εξελίσσομαι, να ονειρεύομαι και να παλεύω στο υψηλότερο επίπεδο και αυτό είναι κάτι που δεν το θεωρώ ποτέ δεδομένο. Το όνομα και το μέγεθος του συλλόγου δεν συγκρίνονται με τίποτα. Υπόσχομαι να συνεχίσω να δίνω το είναι μου για αυτή τη φανέλα, με την ίδια αγάπη, το ίδιο πάθος και ακόμα μεγαλύτερη δίψα για όσα έρχονται».
- Κυψέλη: Μυστήριο με το υγρό τσιμέντο που πλημμυρίζει δρόμους της περιοχής
- Ψάχνει ανατροπή του 3-0 η ΑΕΚ κόντρα στη Ράγιο Βαγιεκάνο
- «Βράζουν» στη Ρεάλ με τη διαιτησία: Την… έπεσαν στον Βίντσιτς με τη λήξη του ματς με την Μπάγερν (vid)
- Κεφαλονιά: Τα σκοτεινά σημεία γύρω από τον θάνατο της 19χρονης – Απολογούνται την Παρασκευή οι τρεις νεαροί
- Εθνική πόλο Γυναικών: Οι κλήσεις για τα προκριματικά του World Cup
- Ρωσικές επιθέσεις στην Ουκρανία – Τουλάχιστον 12 νεκροί και δεκάδες τραυματίες

