Η Αλ Νασρ δέχθηκε γκολ και ο Ρονάλντο έκανε χειρονομίες στους συμπαίκτες του (vid)
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγινε έξω φρενών μετά την ισοφάριση της Αλ Ιτιχάντ με το γκολ του Καντέ και άρχισε να κάνει χειρονομίες στους συμπαίκτες του!
H Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο ηττήθηκε από την Αλ Ιτιχάντ του Μπενζεμά με 3-2 μέσα στην έδρα της, για την 30η αγωνιστική της Pro League και η ομάδα του Πορτογάλου έπεσε στην 4η θέση.
Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, τα βλέμματα συγκέντρωσε πάνω του ο Ρονάλντο, όχι όμως για τον συνηθισμένο λόγο: τις ποδοσφαιρικές επιδόσεις του. Συγκεκριμένα, μετά την επίτευξη του δεύτερου γκολ των φιλοξενούμενων που ήρθε από τον Καντέ, άρχισε να κάνει χειρονομίες προς τους συμπαίκτες του.
Με το σκορ στο 2-2, την ώρα που οι παίκτες της Αλ Ιτιχάντ πανηγύριζαν το γκολ του Γάλλου, ο 40χρονος έστειλε μήνυμα στους παίκτες του ότι… κοιμούνται, με τη χαρακτηριστική χειρονομία.
Η χειρονομία του Ρονάλντο
Cristiano telling the Nassr players they have gone to sleep after Al Ittihad equalised.pic.twitter.com/3RanNsvgDn
— Al Nassr Zone (@TheNassrZone) May 7, 2025
Το τέλος του αγώνα βρήκε την Αλ Ιτιχάντ να παίρνει το τρίποντο, βγάζοντας αντίδραση αφού βρέθηκε πίσω με 2-0.
- Αττική: Τρεις συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν 14 κιλά κάνναβης και δύο κιλά κοκαΐνης
- Τι λέει ο Δήμος Βριλησσίων για την ανατροπή απορριμματοφόρου του Δήμου στην περιφερειακή Αιγάλεω
- Πολωνία-Ιταλία: Η Βαρσοβία και η Ρώμη λένε ότι δεν θα συμμετάσχουν στο Συμβούλιο Ειρήνης του Τραμπ
- Για μόνιμη λύση στην υδροδότηση της Αίγινας μέσα στον Φεβρουάριο κάνει λόγο ο Υφυπουργός Εσωτερικών
- Ναρκωτικά: Νεαρός συνελήφθη στο «Ελ. Βενιζέλος» με πάνω από οκτώ κιλά κάνναβη στην κατοχή του
- Η Νέα Αριστερά στο πλευρό των αγροτών: Όχι στην εγκατάλειψη της ελληνικής υπαίθρου
