Άρης: Η επιστροφή του Μοντόγια
Ο Ισπανός δεξιός μπακ αναμένεται να είναι ένα από τα νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα του Άρη, αντικαθιστώντας τον Μάγιο, στο σαββατιάτικο (26/4) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο.
Ο Μάρτιν Μοντόγια θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για την ενδεκάδα της σαββατιάτικης αναμέτρησης που θα παίξει ο Άρης με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Ο Ισπανός μπακ αναμένεται να επιστρέψει στο βασικό σχήμα και να καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής.
Αντικαθιστώντας, όπως όλα δείχνουν, τον Ούγκο Μάγιο. Η κατάσταση της υγείας του τελευταίου, μετά τη θλάση πρώτου βαθμού στο γαστροκνήμιο, την οποία είχε υποστεί, θα επανεκτιμηθεί σήμερα από το ιατρικό τιμ του Άρη.
Ο Άρης και οι επιλογές του Ουζουνίδη
Δεν θα πρέπει, πάντως, να αποκλείσει κανείς το ενδεχόμενο ο πρώην αρχηγός της Θέλτα να μην αγωνιστεί σε κανένα από τα εναπομείναντα παιχνίδια των πλέι οφ, προκειμένου να μην επιβαρυνθεί το πόδι του, ενόψει και της επόμενης αγωνιστικής περιόδου και υπό τον κίνδυνο πιθανής υποτροπής.
Για το παιχνίδι με την ομάδα του Περιστερίου ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε τον Σενεγαλέζο Κλέιτον Ντιαντί, που ενσωματώθηκε με την αποστολή της εθνικής ομάδας U20 της χώρας του, που συμμετέχει στο Κύπελλο των Εθνών.
- Κακοκαιρία: Δραματική διάσωση γυναίκας από ορμητικό χείμαρρο στη Γλυφάδα – Δείτε βίντεο
- Ολυμπιακός: Tα σενάρια πρόκρισης και τα κριτήρια ισοβαθμίας στο Champions League
- Χαρίτσης και Σακελλαρίδης δοκιμάζουν τα όριά τους: Συνέδριο επιβίωσης ή ρήξης για τη Νέα Αριστερά – Το βλέμμα στον Τσίπρα
- Workmonitor 2026: Δεύτερη δουλειά για να βγει ο μήνας ψάχνει ο ένας στους δύο Έλληνες εργαζόμενους
- Ο Γιώργος Παπαγεωργίου και οι Polkar στον Σταυρό του Νότου Club
- Σάρωσε τη Ρόδο η κακοκαιρία – Η θάλασσα βγήκε στο λιμάνι, πλοίο έδωσε μάχη με τα κύματα


