
Γυναικοκτονία στη Σίνδο: 4 μαχαίρια χρησιμοποίησε ο δράστης – Χτύπησε τη 44χρονη πάνω από 40 φορές
Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες της νέας γυναικοκτονίας στη Σίνδο - Ο δράστης χρησιμοποίησε τέσσερα μαχαίρια καρφώνοντας τη σύζυγό του τουλάχιστον 40 φορές
Σοκάρει η άγρια γυναικοκτονία που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (12/03) στην Σίνδο Θεσσαλονίκης, με έναν 53χρονο να σκοτώνει με πολλαπλές μαχαιριές τη σύζυγό του, ενώ στη συνέχεια βούτηξε από το μπαλκόνι του δευτέρου ορόφου στο κενό βάζοντας τέλος στη ζωή του.
Η άτυχη γυναίκα φαίνεται ότι δέχθηκε πάνω από 40 μαχαιριές, σε διάφορα σημεία του σώματός της, ενώ ο δράστης φέρεται να χρησιμοποίησε τέσσερα διαφορετικά μαχαίρια για να της αφαιρέσει τη ζωή. Τα μαχαίρια έφεραν επάνω τους ίχνη αίματος και κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς.
«Έχουν κατασχεθεί τέσσερα μαχαίρια από την οικία, γιατί είχαν ίχνη αίματος. Φαίνεται πως χρησιμοποιήθηκαν από τον δράστη κι εάν τα συνδέσουμε με τις πολλαπλές μαχαιριές που βρέθηκαν στην ιατροδικαστική εξέταση, το αποτέλεσμα είναι αυτό, ότι ήταν τέσσερα μαχαίρια που χρησιμοποίησε», είπε στο MEGA η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου.
Δεν υπήρχε ιστορικό ενδοοικογενειακής βίας
Σύμφωνα με τους ενοίκους της πολυκατοικίας, το ζευγάρι διέμενε στη Θεσσαλονίκη τον τελευταίο χρόνο ενώ κανείς δεν είχε ακούσει φασαρία ή φωνές από το διαμέρισμα.
«Δεν είχε ακουστεί ποτέ τίποτα, δεν είχαν καταλάβει κάποια ένταση μεταξύ των μελών της οικογένειας. Κανένας από το ευρύτερο οικογενειακό περιβάλλον, αλλά και από το περιβάλλον των γειτόνων και των ενοίκων της πολυκατοικίας δεν μας δίνει κανένα στοιχείο κακοποίησης αυτής της γυναίκας», συμπλήρωσε η κ. Δημογλίδου.
Σε σοκ τα παιδιά
Στο μεταξύ, οι δύο κόρες της οικογένειας, 16 και 21 ετών, οι οποίες από την μια στιγμή στην άλλη έχασαν τους γονείς τους, παραμένουν σε κατάσταση σοκ. Σύμφωνα με την αστυνομία, αναμένεται η εξέτασή τους, ωστόσο είναι αρκετά δύσκολη η προσέγγισή τους αυτό το χρονικό διάστημα.
- Σούπερ μάρκετ: Ανοιχτά του Αγίου Πνεύματος – Τι ισχύει για λοιπά καταστήματα και επιχειρήσεις
- Το όμορφο βίντεο της ΚΑΕ Ολυμπιακός με τις στιγμές μετά τον τελικό της Euroleague
- Μηχανική βλάβη στο Flying Cat 4 πριν τον απόπλου από τον Πειραιά – Ταλαιπωρία για 436 επιβάτες
- Μήπως τελικά η τεχνητή νοημοσύνη θα έπρεπε να «κλέψει» τις δουλειές μας;
- Περιφερειακή Υμηττού: Η στιγμή που το τουριστικό λεωφορείο τυλίγεται στις φλόγες – «Δύο λεπτά τρόμου με κλειδωμένες πόρτες»
- Η ζωή των νέων Ρώσων μέσα από τις φωτογραφίες της Kristina Rozhkova – «Φαντασία, δυσφορία κι αποξένωση»

