
Ντε Λιχτ: «Δεν έχω συνηθίσει να παίζω για την 14η ομάδα, είναι κάτι καινούριο για μένα»
Ο Ματάις Ντε Λιχτ δήλωσε πως του είναι εντελώς καινούργια η κατάσταση που ζει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ…
Ο Ματάις Ντε Λιχτ παραδέχθηκε πως δεν περίμενε η χρονιά να κυλήσει τόσο άσχημα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πως όλο αυτό που ζει είναι κάτι πρωτόγνωρο για εκείνον, καθώς δεν έχει συνηθίσει να αγωνίζεται σε ομάδες που βρίσκονται στην 14η θέση.
Ερωτηθείς αν η νίκη με 3-2 επί της Ίπσουιτς την Τετάρτη μπορεί να καταρρίψει τις συζητήσεις για τον υποβιβασμό, ο Ολλανδός αμυντικός σχολίασε, «Για να είμαι ειλικρινής, δεν το βλέπω έτσι. Θεωρώ ότι διανύουμε μια πολύ σημαντική φάση τώρα, με το επερχόμενο FA Cup και το Europa League, αλλά και φυσικά και στην Premier League.
Tι άλλο τόνισε ο Ντε Λιχτ
Πιστεύω ότι είναι ένα πολύ καλό ξεκίνημα για να φτάσουμε σε αυτή τη φάση, όμως, όπως είπα, βρισκόμαστε ακόμα στη μάχη σε δύο πολύ σημαντικές διοργανώσεις, μαζί με την Premier League. Βλέπω λοιπόν την τρέχουσα κατάσταση σαν την αρχή της πιο κρίσιμης περιόδου της σεζόν.
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ένας πραγματικά μεγάλος σύλλογος. Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω συνηθίσει να αγωνίζομαι… τώρα είμαστε 14οι στη βαθμολογία. Η χειρότερη θέση στην καριέρα μου είναι η τέταρτη, οπότε αυτό είναι κάτι αρκετά καινούριο για μένα», είπε ο Ολλανδός ποδοσφαιριστής.
- Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης: Με 10 οι «Μπλαουγκράνα», προβάδισμα οι Ροχιμπλάνκος! (vids)
- Champions League: Στο 11′ άνοιξε το σκορ η Παρί κόντρα στη Λίβερπουλ (vid)
- Το FBI προειδοποιεί: Βάλτε στοπ στις εφαρμογές που παρακολουθούν το iPhone ή το Android σας
- Παναθηναϊκός – ΖΑΟΝ το ζευγάρι των τελικών στη Volley League Γυναικών (vid)
- Πλούτος χωρίς κόπο: «Η Νίκολα Πελτζ εξασφάλισε τον Μπρούκλιν Μπέκαμ για μια ζωή»
- Σοκάρει το βίντεο με την επίθεση τριών ληστών σε 65χρονο έξω από το σπίτι του – Δραπέτες φυλακών οι τρεις κακοποιοί




