«Κάρφωσε» και τη Γιουβέντους ο Παυλίδης (vid)
Μετά τα τρία γκολ κόντρα στην Μπαρτσελόνα πριν μία εβδομάδα, ο Βαγγέλης Παυλίδης άνοιξε το σκορ στο Τορίνο για την Μπενφίκα.
«Πάγωσε» το Τορίνο ο Βαγγέλης Παυλίδης δίνοντας προβάδισμα στην Μπενφίκα απέναντι στη Γιουβέντους!
Μία εβδομάδα μετά το χατ-τρικ απέναντι στην Μπαρτσελόνα, ο διεθνής επιθετικός σκόραρε από ασίστ του Μπα και έκανε το 0-1 για τους Πορτογάλους.
Δείτε το γκολ που έβαλε ο Παυλίδης:
🚨🇪🇺 GOAL | Juventus 0-1 Benfica | Pavlidis
PAVLIDIS OPENS THE SCORING FOR BENFICA!pic.twitter.com/fgKNcrELtn
— Tekkers Foot (@tekkersfoot) January 29, 2025
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Παυλίδης μια βδομάδα νωρίτερα είχε κάνει μια μυθική εμφάνιση στο Ντα Λουζ κόντρα στην Μπαρτσελόνα, καταφέρνοντας να πετύχει τρία τέρματα κόντρα στους μπλαουγκράνα.
Μάλιστα, ο Έλληνας στράικερ το κατάφερε μέσα σε 28 λεπτά στο πρώτο ημίχρονο, από το 2ο λεπτό μέχρι και το 30ο, όμως η ανεπανάληπτη εμφάνιση του Παυλίδη πήγε στράφι στις καθυστερήσεις, όπου ο Ραφίνια σκόραρε και έδωσε τη νίκη στην Μπαρτσελόνα με το επικό 5-4.
- Λόρα: Νέα τροπή στην υπόθεση της εξαφάνισή της – Πώς κατάφερε να πετάξει για Γερμανία;
- Μια κυβέρνηση που δεν έχει ποτέ ευθύνη
- Γραφεία: Πόσο πωλείται το τ.μ. – Οι φθηνές, ακριβές περιοχές [γραφήματα]
- Brexit: Πως έφτασε η Βρετανία σε έξοδο από την ΕΕ
- ΗΠΑ: Σε μερικό «shutdown» από τα μεσάνυχτα λόγω αντιπαράθεσης για τη χρηματοδότηση της ICE
- Τι συμβαίνει με Μίτσιτς και Ιτούδη στη Χάποελ Τελ Αβίβ



