«Ο ΜακΚίσικ υπογράφει νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό» (pic)
Σύμφωνα με τον Ματέο Αντρεάνι ο Σακίλ ΜακΚίσικ και ο Ολυμπιακός είναι κοντά σε συμφωνία για την επέκταση του συμβολαίου του Αμερικανού άσου
Ο Σακίλ ΜακΚίσικ είναι για ακόμα μια χρονιά από τους πιο σταθερούς παίκτες του Ολυμπιακού, όντας πρωταγωνιστής σε όλες τις μεγάλες νίκες της ομάδας του Πειραιά στη Euroleague.
Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την Ιταλία ο «Σακ» είναι κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό για 1+1 χρόνια, όπως αναφέρει στο «Χ» o Mατέο Αντρεάνι, που ειδικεύεται σε θέματα που αφορούν τη Euroleague.
Η σχετική ανάρτηση:
Euroleague ekiplerinden Olympiacos Shaquielle McKissic ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.
(Via @matty_vanpersie) pic.twitter.com/wnKTnOdWfo— BOX & ONE DIGITALE (@box_digitale) January 15, 2025
Απέναντι στη Μπασκόνια ο Αμερικανός ήταν για μια ακόμα φορά απολαυστικός, ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με 22 πόντους (4/5 δίποντα, 4/6 τρίποντα, 2/2 βολές), μαζεύοντας 3 ριμπάουντ, μοιράζοντας 3 ασίστ και κάνοντας 2 κλεψίματα. Όλα αυτά μένοντας στο παρκέ για 34:19, ενώ μάλιστα από την στιγμή που πέρασε στο ματς στην τρίτη περίοδο δεν ξαναβγήκε.
Έτσι σε ακόμα έναν αγώνα απέδειξε το πόσο κομβικός μπορεί να είναι στο παιχνίδι των Πειραιωτών, έχοντας καταφέρει να βρει τον ρόλο που του ταιριάζει. Παίζοντας πια μόνο στη Euroleague και αποτελώντας μια αδιανόητα αξιόπιστη λύση στον επιθετικό τομέα για τον Ολυμπιακό.
Έτσι μοιάζει σαν λογική συνέχεια η επέκταση του συμβολαίου του ΜακΚίσικ με τον Ολυμπιακό, αφού τόσο εκείνος δείχνει να έχει βρει το Λιμάνι του, αλλά και οι ερυθρόλευκοι έχουν βρει στο πρόσωπό του τον άνθρωπο των ειδικών αποστολών, έναν σωματοφύλακα της ομάδας.
- Η Σπάρτη θωρακίζεται με 18 νέες αντιπυρικές ζώνες
- Ρωσία: Οι ΗΠΑ απελευθέρωσαν δύο Ρώσους, μέλη του πληρώματος του τάνκερ που είχαν καταλάβει
- Πάτρα: Καθάρισαν με χλωρίνη, «ξήλωσαν» το καταγραφικό – Νέα στοιχεία για τη δολοφονία του 30χρονου
- Έρευνα: Σχεδόν οι μισοί Ευρωπαίοι σκέφτονται να αλλάξουν δουλειά το 2026 αλλά νιώθουν απροετοίμαστοι
- Αχαρνές: Ένοπλη ληστεία σε πλυντήριο αυτοκινήτων
- Πάντερ: «Στον Ολυμπιακό μου έλεγαν ότι δεν κάνω για αυτό το επίπεδο»



