Παντρεύτηκε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας (pics)
Μία από της πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής του βίωσε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας που παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Χριστίνα.
Το γεγονός του μήνα για την οικογένεια του ΠΑΟΚ, λίγο πριν το κλείσιμο του 2024, είναι ο γάμος του Γιάννη Κωνσταντέλια, στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης.
Ο διεθνής παίκτης του ΠΑΟΚ μαζί με την εκλεκτή της καρδιάς του, Χριστίνα, που επέλεξαν όλο το προηγούμενο διάστημα να κρατησουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τη σχέση τους, ενώθηκαν σήμερα με τα δεσμά του γάμου.
Τον 21χρονο μεσοεπιθετικό του Δικεφάλου του Βορρά συνόδεψαν μέλη της οικογένεια του με τον ίδιο να επιλέγει παπιγιόν αντί γραβάτας.
Θα ακολουθήσει δεξίωση σε κτήμα, στην περιοχή της Θερμης όπου θα παρευρεθούν συμπαίκτες του αλλά και άνθρωποι του ΠΑΟΚ.
Έχασε τον γάμο, θα είναι στο τραπέζι
Ο Λουτσέσκου δεν παρευρέθηκε στον γάμο, καθώς επέστρεψε σήμερα το απόγευμα από το Βουκουρέστι, αλλά θα βρεθεί στο κέντρο που θα γίνει η γαμήλια δεξίωση, στην περιοχή της Θέρμης.
Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε η Χριστίνα, με την κυρία Κωνσταντέλια πλέον να έχει ένα πλατύ χαμόγελο από την άφιξή της έως την αποχώρησή της από το δημαρχείο της Θεσσαλονίκης.
- Στα αγροτικά μπλόκα της Φθιώτιδας ο Κουτσούμπας – «Ο αγώνας σας είναι δίκαιος και πρέπει να πάει μέχρι τέλους»
- Μαρούσι – ΠΑΟΚ 87-97: Μεγάλο «διπλό» για τον Δικέφαλο του βορρά και… τρίτη θέση (vid)
- Μοιράζοντας τα λάφυρα: Αμερικανοί εργολάβοι διαγωνίζονται για το ποιος θα αναλάβει την ανοικοδόμηση της Γάζας
- Έκπληξη! Η ταινία της Κέιτ Γουίνσλετ, σε σενάριο του έφηβου γιου της, είναι «χριστουγεννιάτικο θαύμα»
- Αγρότες: Η οργή στα μπλόκα μεγαλώνει – «Όχι» στον προσχηματικό διάλογο, κλιμακώνουμε τον αγώνα»
- Αποστολάκη: «Διεύρυνση των ανισοτήτων και παρασιτική ανάπτυξη το αποτέλεσμα των κυβερνητικών πολιτικών»

