Άρης: Τα δεδομένα για προπονητή
Οι άνθρωποι του Άρη βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τον Μαρίνο Ουζουνίδη και δυο ξένους τεχνικούς και αναμένουν τις απαντήσεις τους.
Κρίσιμες θα πρέπει να θεωρούνται οι επόμενες ώρες σε ότι αφορά το θέμα του νέου προπονητή του Άρη.
Οι άνθρωποι των κιτρινόμαυρων, μετά την αρνητική εξέλιξη που είχε η υπόθεση με τον Φαν Σιπ, έχουν ξεκινήσει επαφές με τον Μαρίνο Ουζουνίδη και δυο προπονητές από την Ισπανία.
Οι κιτρινόμαυροι περιμένουν τις απαντήσεις στις προτάσεις που έχουν καταθέσει, ενώ τους πιέζει ο χρόνος, καθώς υπάρχει το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
Οι άνθρωποι του Άρη θεωρούν ότι μέσα στις επόμενες ώρες θα σημειωθούν εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα, καθώς ο νέος τεχνικός θα πρέπει να ταξιδέψει άμεσα στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να έχει την πρώτη του γνωριμία με τους νέους του παίκτες και στη συνέχεια να αναλάβει τις προπονήσεις.
- «Θα μπορούσα να εμπλέξω τον Τραμπ»: Δολοφόνος 51 ατόμων στη Νέα Ζηλανδία καταγγέλλει απάνθρωπες συνθήκες κράτησης
- «Πυρά» Τραμπ, προσευχές και αντι-show: Όλα όσα έγιναν στο ημίχρονο του Super Bowl με πρωταγωνιστή τον Bad Bunny
- ΠΑΣΟΚ: Ανακοινώνεται η επιτροπή Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Διεύρυνσης – Ποιοι «επαναπατρίζονται» από ΣΥΡΙΖΑ
- Πύλος: Νεαρός ξυλοκόπησε κουρέα με γκλοπ επειδή δεν του άρεσε το κούρεμα
- Ταμπόρδα: «Ελπίζω αυτή η νίκη να αποτελέσει σημείο ενός νέου ξεκινήματος»
- Δύο συμφωνίες και ένα ραντεβού ξεκλειδώνουν τον ενεργειακό κόμβο στην Ελλάδα



