Το βίντεο του απερχόμενου προέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, στο οποίο φαίνεται να περιπλανιέται στη ζούγκλα του Αμαζονίου, έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Στο συγκεκριμένο πλάνο ο Μπάιντεν φαίνεται να κατευθύνεται στο δάσος, αντί να ακολουθήσει το μονοπάτι μπροστά του, μετά το τέλος της ομιλίας του.
Το βίντεο τραβήχτηκε την Κυριακή, στο τέλος της συνέντευξης τύπου του Τζο Μπάιντεν από μια δασώδη περιοχή της πόλης Μανάους στην Βραζιλία, όπου συζήτησε τις προσπάθειες της κυβέρνησής του για την καθαρή ενέργεια και τη διατήρηση του περιβάλλοντος.
Να σημειωθεί πως είναι η πρώτη επίσκεψη Αμερικανού προέδρου στον Αμαζόνιο.
«Αυτός ο άνθρωπος είναι τόσο μυστηριώδης»
Το στιγμιότυπο με τον Τζο Μπάιντεν να εξαφανίζεται από το τοπίο, φυσικά προκάλεσε αίσθηση.
Οι χρήστες άρχισαν να αναρωτιούνται «πού στο καλό πηγαίνει».
«Τώρα που μπορεί να αποσυρθεί, κάνει όλες τις παράπλευρες αποστολές» έγραψε ένας.
«Φίλε, μόλις χαιρέτησε και εξαφανίστηκε στη ζούγκλα;» αναρωτήθηκε ένας άλλος χρήστης, ενώ ένας τέταρτος σχολίασε: «Αυτός ο άνθρωπος είναι τόσο μυστηριώδης. Πού μπορεί να πηγαίνει τώρα;».
Δείτε το βίντεο:
Joe Biden becomes the first sitting US President to visit the Amazon Rainforest. pic.twitter.com/jdO9O73DoC
Ο Τζο Μπάιντεν, όπως αναφέρει το CNN, με την επίσκεψή του στον Αμαζόνιο ήθελε να επιστήσει την προσοχή του κόσμου στις προσπάθειες που κάνει για να περιορίσει τις παγκόσμιες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα και να βοηθήσει τον κόσμο να προφυλαχθεί από την υπερθέρμανση του πλανήτη.
Στεκόμενος σε ένα χωμάτινο μονοπάτι με πλούσιους φοίνικες και άλλα φυλλώματα πίσω του, ο Μπάιντεν περιέγραψε τον αγώνα κατά της κλιματικής αλλαγής ως «καθοριστικό» μέρος της προεδρίας του.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας