Σκαρόνι: «Υπάρχει μόνο μία πραγματική ομάδα στο Μιλάνο»
Ο πρόεδρος της Μίλαν, Πάολο Σκαρόνι, παρευρέθηκε σε εκδήλωση της ομάδας για τα 125 χρόνια από την ίδρυσή της και δεν έχασε την ευκαιρία να υπενθυμίσει ποια είναι η πραγματική ομάδα στο Μιλάνο
Η Μίλαν σε λίγο καιρό συμπληρώνει 125 χρόνια από την ίδρυσή της (13 Δεκεμβρίου 1899) και τα «γενέθλια» του συλλόγου πάντοτε χαροποιούν τους φίλους της, με τον Πάολο Σκαρόνι να είναι ένας από αυτούς.
Ο Σκαρόνι, πρόεδρος των «ροσονέρι» εδώ και έξι χρόνια είναι γνωστός εδώ και δεκαετίες για τα συναισθήματα αγάπης που τρέφει για την Μόλαν και δεν έχασε την ευκαιρία να τα εξωτερικεύσει στο πλαίσιο μίας εκδήλωσης του συλλόγου, βάζοντας παράλληλα και στο κάδρο το αντίπαλο δέος στην πόλη, την Ίντερ.
Οι δηλώσεις του Σκαρόνι
«Είμαι από την Βιτσέντσα και ήρθα στο Μιλάνο για να σπουδάσω στο Πανεπιστήμιο Μποκόνι. Όταν πρωτοήρθα εδώ, χανόμουν στους δρόμους και δεν μπορούσα να θυμηθώ που βρισκόταν το San Babila.
«Είναι απίστευτο το συναίσθημα, να σκέφτομαι πως είμαι πρόεδρος για σχεδόν επτά χρόνια και να έχω το προνόμιο να γιορτάζω την επέτειο των 120 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου και να φτάνουμε τώρα στα 125.
Από το βιβλίο για τα 125 χρόνια του συλλόγου, μου αρέσουν κυρίως οι φωτογραφίες στις οποίες ο Μαλντίνι σηκώνει την κούπα και ο Μπερλουσκόνι γιορτάζει ένα τρόπαιο».
- Ναύπακτος: Στο μικροσκόπιο των Αρχών ο θάνατος δύο αδελφών από φωτιά – Εμφανίστηκαν πέντε διαθήκες
- Γκύζη: «Δεν άντεχα άλλο αυτό που βίωνα» έγραψε ο 74χρονος που μαχαίρωσε την σύζυγό του αυτοκτόνησε
- Οι μονόκεροι πριν γίνουν μύθος: Μια πολύ αληθινή ιστορία που δεν μας είπε ποτέ κανείς
- Κρίσταλ Πάλας – Τότεναμ 0-1: Πήρε το Λονδρέζικο ντέρμπι με «χρυσό» σκόρερ τον Γκρέι
- Άργος Ορεστικό: Διέρρηξαν το 2ο δημοτικό σχολείο – Σημαντική λεία για τους δράστες
- Τραγωδίες από χιονοστιβάδες στα ελληνικά βουνά – Από τα Βαρδούσια έως τα Λευκά όρη


